Saltelele gonflabile placerea estivala a copiilor

La elfbebe.ro. ne place sa credem ca suntem o autoritate in materie de nopti nedormite si bebelusi care tipa – pana la urma toata echipa a avut o portie buna din amandoua – de aceea ne-am gandit sa iti impartasim si tie din experienta noastra. Iar fiindca somnul si copiii nu prea fac casa buna, ce sa mai vorbim despre o ecuatie care contine si un concediu, iata cum te pot ajuta niste saltele gonflabile copii sa ai cateva nopti linistite, indiferent unde te aflii.

Cine sta cu copilul?
Pentru tinerii parinti care vor sa aiba o vacanta aceasta este prima intrebare care le da batai de cap. Raspunsul simplu este amandoi, fiindca veti lua copilul cu voi. Iar saltele gonflabile copii va vor ajuta sa doarma bine oriunde mergeti.
Se stie ca micutii sunt plini de tabieturi, asadar mutarea intr-un pat nou poate sa duca la nopti nedormite, de aceea trebuie sa folosesti o saltea gonflabila pentru a fi sigura ca ai un concediu linistit.

Noapte buna, copii
Cu o luna inainte de a pleca, alege unul dintre modelele de saltele gonflabile copii pentru micutul tau si obisnuieste-l sa doarma pe aceasta saltea. Usor de strans si de montat, salteaua copilului este perfecta atunci cand plecati in concediu – copilul va avea propriul pat si va dormi linistit toata noaptea, fara sa protesteze importiva patului de schimb.

Aspectul igienic, care le ingrijoreaza uneori pe mame, este de asemenea eliminat, fiindca copilul va dormi in patul sau curat, ci nu pe salteaua veche a unui hotel.
Si, cel mai important, cel mic va fi foarte incantat de patul lui de campanie, special pentru el, in care poate sa sara si sa se joace in siguranta, oriunde ar fi.
Saltele gonflabile copii sunt cea mai sigura si mai simpla metoda de a-ti obisnui copiii sa calatoreasca, fara sa ii supui la nopti nedormite si sa te supui pe tine la greutatea de a cara in brate un copil adormit in timpul zilei. Intra pe http://www.elfbebe.ro. Si fa-ti o bucurie estivala tie si celui mic.