Curatenia este mama tuturor virtutilor

Se spune ca o casa nematurata musafiri asteapta, insa cu siguranta nu este asa, ci o casa trebuie sa fie cat mai curata si mai frumos aranjata. Gospodaria omului insa este reprezentata si de aspectul locului la care munceste, de aceea este bine sa pastrezi curatenia la locul de munca, chiar in bucatica in care se lucreaza, iar pentru patroni, desigur - o curatenie exemplara nu poate decat sa reliefeze principiile si calitatile sale in primul rand cat si a companiei pe care o conduce.

Se gasesc foarte multe oferte online, insa care este cea mai potrivita in cele din urma si pe care o poti alege cu incredere? Care te avantajeaza cel mai bine atat din punct de vedere financiar cat si din punct de vedere calitativ? Pe facem-curatenie.ro gasesti foarte multe oferte, iar aici putem face referire la urmatoarele aspecte: curatenia generala ‐ se poate realiza la cerere si dupa petreceri, targuri, expozitii sau alte evenimente speciale. Curatenia dupa constructor ‐ se poate realiza dupa constructii sau amenajari. Produsele folosite sunt produse profesionale si speciale pentru fiecare tip de suprafata. Curatenia de intretinere ‐ sedii firme, spatii birouri, sedii banci, magazine, showroom‐uri, scoli si gradinite private, cabinete medicale, institutii de stat, baruri, cluburi si restaurante.

Curatenia de intretinere se caracterizeaza prin flexibilitatea programului de lucru, putand fi efectuata inainte sau dupa programul angajatilor. Curatenia industriala ‐ curatenia de intretinere zilnica in spatii de productie, spatii de depozitare sau spatii tehnice. Maturat si spalat mecanic cu masina automata de spalat si uscat pardoseli dure. Maturat manual si spalat cu mopuri profesionale zonele greu accesibile. Aspirat si curatat zone inalte (structuri metalice, stalpi de sustinere, aerisiri). Spalari mochete si covoare ‐ spalarea se realizeaza mecanizat cu monodisc si injectie – extractie. Totodata se pot face si spalari de suprafete vitrate cu ajutorul alpinistilor.