Invitatii din dantela

Dantela a fost dintotdeauna unul dintre materialele cele mai potrivite si in acelasi timp cele mai indragite pentru nunti. Ca vorbim despre rochii de mireasa, despre voaluri sau despre accesorii, dantela alba sau ivoire este intotdeauna eleganta si speciala. De aceea, marii creatori de moda o folosesc adesea in colectiile lor de rochii de mireasa, iar mai nou gasim dantela si in colectiile de invitatii nunta. Invitatiile pentru nunta din dantela sunt de asemenea o optiune foarte buna pentru nuntile vintage sau rustice

La invitatiioriginale.ro mirii aflati in cautarea unor idei cat mai speciale de invitatii pot gasi modele dintre cele mai originale, invitatiile cu inserturi dantelate fiind o parte dintre acestea.
Invitatiile din dantela pot fi realizate din carton mat, lucios sau perlat, iar dantela poate acoperi invitatia in intregime sau doar partea scrisa a invitatiei. De asemenea, un tip adecvat de invitatie cu insert din dantela este aceea personalizata cu imaginea celor doi miri.

Dantela poate fi aplicata pe invitatie ca doua file separate ce se deschid pentru a face loc textului invitatiei, caz in care se pot inchide cu o fundita, cu un nasturas, cu o perla sau orice alt accesoriu. De asemenea, dantela poate fi folosita pentru a borda marginile unei invitatii si in acest caz ea poate fi aleasa in culoarea cartonului, in culoarea folosita pentru text sau intr-o alta culoare contrastanta.
Modelul invitatiilor se poate regasi si in modelul meniurilor pentru mese, in cel al place cardurilor si, daca se folosesc, in notele de multumire ce vor fi trimise invitatilor dupa nunta. De asemenea, exista nunti in care dantela este folosita ca tema generala, caz in care putem regasi acelasi model de dantela ca cel de pe invitatii, de data aceasta realizat din pasta de zahar sau din martipan, pe tortul mirilor. Efectul este spectaculos si sigur va atrage multe aprecieri.