Legatura intre vopsea si cancer

Unele lucruri par inofensive, dar in realitate afecteaza organismul! Desi fiecare persoana isi doreste sa arate cat mai bine, ar trebui sa fie mai importanta sanatatea. In aceasta categorie se afla vopseaua de par, care la prima vedere nu afecteaza intr-un mod negativ.

Femeile care folosesc vopseaua de par ar trebui sa fie mai atente cu produsele pe care le folosesc, deoarece contin diferite substante chimice, periculoase organismului. Conform cercetatorilor britanicii, in contact cu fumul de tigara si alte substante poluante, vopseaua duce la aparitia cancerului.
Amoniacul, potasiul, sulfatii de sodium si P-fenilendiamina (PPD) se afla pe lista realizata de experti cu cele mai periculoase substante. Aceste substante pot reprezenta unul dintre motivele pentru care apar reactiile de alergie.
Insa, de multe ori vopseaua este o necessitate, nu doar un moft. In acest caz, alte alternative pentru a acoperi in totalitate firele albe de par, dar si pentru culori rezistente si placate, sunt vopselele fara amoniac si fara PPD. Acestea sunt pe baza de matase naturala, iar printre ele se numa si vopseaua CHI.

Produsele care iti ofera un par sanatos si o culoare de lunga durata se gasesc in centrele de infrumusetare partenere Beauty One.