Una dintre cele mai costisitoare nunti din lume

O invitatie nunta ema natalieshop este o carte de vizita pentru miri si o declaratie a statutului nuntii, cu alte cuvinte si a stilului si a potentei financiare a celor doi indragostiti, precum si a parintilor lor. Astfel ca fiica cea mica a multimiliardarului Lakshmi Mittal a intrat in istorie datorita unei nunti grandioase si foarte costisitoare.
Locul desfasurarii: Palatul Versailles. Cu asemenea locatie, invitatii de marca se asteptau desigur sa primeasca opere de arta in loc de o invitatie nunta ema natalieshop traditionala, iar asteptarile lor s-au confirmat: tanara “printesa” a avut cele mai scumpe invitatii din lume. Costul exact al acestora nu se cunoaste, fiindca evenimentul a fost privat, ferit de camerele presei mondene, insa faptul ca invitatiile au fost trimise catre cei peste 1000 de nuntasi intr-o caseta de argint dovedeste valoarea acestora.

In ce priveste designul, invitatiile de nunta ale fetei lui Mittal au urmat traditionala poveste cu printi si printese, fiind ilustrate de un pictor celebru, care le-a pictat manual pe fiecare. Picturile descriau nunta care urma sa aiba loc timp de 5 zile, fiecare moment important fiind pictat in detaliu, precum o poveste cu ilustratii. Un alt detaliu impresionant despre invitatii este ca fiecare a avut peste 20 de pagini si a continut un poem scris de un membru al familiei miresei.
Daca te atrage si pe tine ideea unei invitatii de poveste, tot ce trebuie sa faci este sa apelezi la creativitate pentru a obtine o invitatie de poveste, care sa poata fi pastrata ca o carte de povesti pentru copii. Exista mai multe metode de a crea invitatiile: una dintre ele este sa comanzi invitatii simple de pe natalieshop.ro, apoi gaseste un artist caricaturist care sa le picteze pe fiecare. Metoda si mai economica de a intra in posesia unei invitatie nunta ema natalieshop de exceptie fara sa depasesti bugetul alocat acestui detaliu de nunta, este sa apelezi la un caricaturist, apoi sa comanzi invitatiile cu imaginea respectiva imprimata.

Mirii care vor sa duca si mai departe povestea lor, pot comanda o invitatie nunta ema natalieshop tridimensionala, ori una care poate fi transformata intr-o carticica interactiva, in care personajele se misca atunci cand tragi de colt. Aceste invitatii se potrivesc perfect unei nunti traditionale, care respecta povestea cu printi si printese, in care cei doi miri traiesc fericiti pana la adanci batraneti.