Pietrele semipretioase – oricand feminine

E drept ca aurul poate fi cel mai scump dintre metale si este purtat de multi pentru a-si etala situatia materiala buna, insa dintotdeauna argintul a avut partea sa de glorie, si destule femei au dat la o parte bijuteriile din aur – mai ales daca ne referim la cel galben – pentru a purta cu gratie si noblete bijuterii superbe din argint, care accesorizate in mod potrivit sunt de un efect spectaculos. Unele dintre cele mai apreciate bijuterii din argint sunt cele cu pietre semipretioase.

Fie ca vorbim despre coliere sau despre bratari, cercei sau inele, combinatia dintre argint si pietre semipretioase arata superb, creeaza dependenta fara doar si poate, dar nu este necesar ca doamnele sa se indatoreze la banci pentru a-si achizitiona astfel de piese. Pietrele semipretioase sunt o varianta foarte accesibila din punct de vedere al pretului pentru bijuteriile din pietre pretioase, scumpe si greu accesibile celor mai multe dintre noi. Pe de alta parte, daca ar fi sa vorbim si despre faptul ca marii designeri de bijuterii au creat piese senzationale din pietre semipretioase, nici doamnele pentru care pretul conteaza si care sunt judecate dupa aspect si dupa pretul hainelor nu ar trebui sa isi faca griji daca aleg sa poarte pietre semipretioase. De asemenea, nici domnii nu ar trebui sa stea prea mult pe ganduri in a alege drept cadouri bijuterii din pietre semipretioase sau – de ce nu - in a-si alege chiar butoni sau ace de cravata accesorizate cu astfel de pietre.

Pietre precum opalul, agatul, ametistul, jadul sau onixul pot fi oricand purtate cu mandrie si cu drag de orice fashionista sau de orice doamna care isi doreste eleganta prestanta si feminitate, dar si de domni care tin la aspect si la eleganta. La http://www.gemsale.ro oricine poate gasi o gama variata de pietre semipretioase si bijuterii confectionate din acest tip de pietre, dar si informatii importante despre fiecare piatra in parte.