Caldura pentru toata familia cu un consum energetic de exceptie

Centralele termice electrice sunt o optiune foarte buna pentru cine vrea o sursa de incalzire in casa. Cu timpul, tot mai multi oameni opteaza pentru acest tip de centrale din varii motive. Unul dintre motive ar fi ca energia electrica este mai ieftina fata de alte surse de energie existente pe glob. Consumul unei astfel de centrale este influentat de puterea pe care aceasta o genereaza masurata in KW/ora. 

Daca exista o locuinta cu 3 camere si dupa anumite masuratori facute de specialisti este prezent un consum de 9 KW iar in acest caz se opteaza pentru o centrala termica cu un consum de 9 sau 10 KW. Consumul maxim se va semnala in lunile de iarna deoarece atuncea este necesara incalzirea caloriferelor, nu numai a apei. Influenta consumului centralelor este data de anumiti factori prezenti. Izolatia termica a apartamentului ar fi unul dintre acestea. In functie de materialul folosit pentru izolarea imobilului precum polistiren, vata minetala sau lemnul stratificat, se poate oferi o izolatie mai mult sau mai putin a acestuia. Se alege corect centrala termica in asa fel incat sa nu fie supradimensionata, deoarece aceasta poate duce la un consum mult mai ridicat decat normalul. Centrala trebuie sa aiba o putere suplimentara de aproximativ 10% decat in mod obisnuit pentru a nu a avea un consum ridicat peste normal.

Temperatura optima setata pe centrala electrica asigura confortul termic al persoanelor din incapere. Specialistii vor face alegerea optima pentru casa oricaruia opteaza pentru acest tip de centrale. De asemenea, nu trebuie ignorat gradul de incalzire al incaperii pentru a stabili puterea necesara, de aceea a fost prezentat mai sus tipul de izolatie ce este prezenta in incapere. Specialistii se vor deplasa pentru a face masuratori si pentru a vedea locul in care centrala termica va fi amplasata. Pentru informatii suplimentare accesati pagina web centraleieftine.