Pe Anvelopex ai cauciucuri ieftine si rezistente

Ieftin si bun nu exista. Aceasta zicala nu prea mai e de actualitate pe timp de criza economica, de vreme ce mai toti comerciantii incearca sa-si atraga clientii prin preturi intrate la apa. Cauciucuri ieftine de iarna, cele mai cautate in perioada dinaintea inceperii sezonului rece si in timpul sezonului, pentru inlocuirea celor uzate, sunt o raritate insa, la o cautare atenta, mai ales online, se pot gasi oferte foarte bune. Problema este ca intermediarii, furnizorii de cauciucuri ieftine sunt tentati sa le scumpeasca in preajma iernii, asa ca preturile incep sa nu mai fie pentru buzunarul fiecaruia.

Pe anvelopex.ro, magazin online care comercializeaza cele mai rezistente si mai ieftine cauciucuri de iarna sau de vara, all season, preturile vor fi mereu in limite suportabile, oferta va beneficia de reduceri si perioade de lichidari de stoc. Fiecare dintre cauciucuri ieftine are specificate clar, sub forma de infografie, eficienta consumului de combustil, zgomotul exterior si gradul de aderenta pe suprafata umeda. De exemplu, anvelopele de iarna de la anvelopex.ro ofera un plus de control si stabilitate pe gheata, zapada, carosabil umed, usor inghetat, au o structura a cauciucului speciala pentru a nu se intari, ceea ce pastreaza aderenta perfecta chiar si la -40 de grade Celsius. Modelele si striurile de pe suprafata lor evacueaza apa in lateralul anvelopei si intra puternic in zapada, permitand rulajul normal pe carosabil acoperit cu zapada. Foarte importanta e si presiunea, care trebuie verificata tot timpul iarna, pentru ca se pierde aer mai tot timpul cand temperaturile scad sub 0 grade Celsius-toate cauciucuri ieftine au presiunea echilibrata astfel incat rulajul sa fie perfect. Pentru toate anvelopele se asigura garantie de doi ani si livrare gratuita in Romania, daca sunt comandate minim patru anvelope.

Daca o comanda este gresita, ea se poate anula sau se poate modifica fara probleme, fiind necesar doar un telefon la departamentul de relatii cu clientii. Producatorii de renume care pot fi gasiti in oferta Anvelopex, peste 50 la numar, au servicii de garantie asigurate, de cea mai buna calitate, reteaua de parteneri fiind una extinsa si usor accesibila.