Vrei invitatii de nunta happy?

Euforia si fericirea care insotesc cel mai important moment din viata unor tineri, nunta, trebuie sa fie transmise si invitatilor prin invitatii de nunta haioase, care sa-i indemne sa participe cu trup si suflet la bucuria imensa pe care o traiti si voi, viitorii soti.

Happycards.ro, magazinul online de invitatii de nunta cu oferta cea mai diversificata si cea mai creativa, s-a gandit foarte serios la acest aspect si a pus in vanzare peste 50 de modele diferite de invitatii de nunta haioase, cu personaje in ipostaze care smulg un zambet de pe buzele oricarui invitat, mai batran sau mai tanar. Recomandate mai ales la nuntile unde vor participa mai multi invitati tineri, invitatii de nunta haioase de la happycards.ro au un design foarte creativ, fie cu sub forma de casa, de plic sau de cutie, cu o cromatica vie, atragatoare, desene realizate pe carton de calitate, cu imprimeuri lucrate atent si o stralucire specifica, in ton cu zambetul de pe chipul mirilor. Depinzand de bugetul alocat invitatiilor si cat de creative se vor a fi, fiecare dintre invitatii de nunta poate fi personalizata, culorile pot fi schimbate, grafica poate fi ajustata in asa fel incat invitatia finala sa fie pe gustul mirilor si cel mai important, al invitatilor. Daca o parte din invitati sunt mai in varsta, se poate alege sa se trimita acestora invitatii clasice, disponibile tot pe happycards.ro, mai sobre si pe placul celor care nu tin pasul cu moda in materie de nunti. Solutii exista chiar si atunci cand, poate, invitatia-sablon de pe site nu este pe gustul mirilor, la fel cum nu sunt nici modificarile facute acesteia. Consultantii firmei pot discuta cu viitorii soti si ii pot sfatui ce sa aleaga, cum sa modifice, daca e cazul, si ce se poate face din punctul de vedere al firmei, in limita materialelor si metodelor de prelucrare folosite.

Preturile invitatiilor sunt foarte bune in comparatie cu alte firme care-si vand invitatiile online, livrarea este rapida, imediata dupa finalizarea numarului de invitatii de nunta solicitat, in trei zile lucratoare, prin curierat rapid. Returul e permis in maxim 10 zile, fara a exista deteriorari ale invitatiilor confectionate si trimise.