Prea mult zgomot si vecini galagiosi?

Cele mai bune investitii pe care le puteti face pentru familia dvs. sunt intr-o locuinta unde sa va puteti desfasura in voie si sa va simtiti bine indiferent de anotimp. O gradina plina cu flori sau cu gazon, unul sau doua etaje si spatiu de joaca pentru cei mici, lipsa vecinilor „de deasupra” si „de dedesubt”, acestea sunt doar cateva dintre avantajele locuitului la casa.

Insa pentru a scapa definitiv de galagia orasului casa ideala ar trebui sa fie amplasata si departe de oras, intr-o zona cu mult aer curat si cat mai multi copaci. Baneasa e una dintre cele mai bune zone de locuit din preajma Bucurestiului, asa ca nu ar strica daca ati incepe cautarile pentru o noua locuinta „la gri” sau „la rosu” in aceasta zona. cecasa.ro vine in intampinarea clientilor interesati cu cea mai buna oferta de case „la gri” sau „la rosu”, cu suprafata construita si suprafata teren de pana la 190 mp, respectiv 260 mp, si preturi mici, incepand cu doar 70.000 de euro. Pentru constructiile „la gri”, sunt incluse acoperisul, terasa, termosistemul, tamplaria din exterior si terenul. Daca se doresc finisaje interioare si amenajarea curtii se face un contract separat intre viitorul proprietar si cecasa.ro. Fiecare oferta de casa are si o schita detaliata a locuintei, poze reala sau simulari 2D ale casei finalizate, alegerea si cumpararea proprietatii facandu-se in deplina cunostinta de cauza.

Casele pot avea si pod mansardabil si etaj, pentru cine doreste si mai mult spatiu, accesul este foarte usor, drumul fiind pietruit, existand si posibilitatea includerii a doua locuri de parcare. Deoarece se afla in zona Baneasa Sisesti, la viitoarea dvs. casa cumparata de pe cecasa.ro se poate ajunge rapid pentru ca se afla in apropiera Soselei Jandarmeriei, celei de Centura si B-dului Ghe. Ionescu Sisesti si DN1. Toate casele vandute sunt anti-seismice, au o eficienta energetica foarte buna, gasindu-se in apropierea lacului si padurii Baneasa.