Datele pot fi recuperate usor de pe stick-uri si carduri de memorie

Pe vremuri, mergeam la un centru de copiere si printare cu un CD ce continea toate documentele de care aveam nevoie. Daca acesta era scris eronat, la viteze mari, exista o sansa foarte mare ca acesta sa nu poata fi citit de unitatea de citire a centrului de printare. Astazi, gratie stick-urilor USB si cardurilor de memorie, lucrurile sunt mult mai simple, rapide, comode, sigure.

Capacitatile de stocare sunt mult mai mari (de ordinul GB-ilor), informatia poate fi criptata si securizata prin algoritmi foarte avansati, iar protectia impotriva virusilor este asigurata de programe antivirus puternice. Insa tot mergand din centru in centru si tot lasand stickul sau cardul de memorie in custodia acestora, riscul virusarii si a compromiterii datelor de pe acestea este imens. O problema des intalnita poate fi si defectarea fizica a dispozituvului astfel incat acesta nu mai poate fi detectat de nici un calculator sau card de memorie. Pentru recuperari date de pe aceste medii de stocare cea mai simpla solutie e folosirea unui software special, insa asta nu garanteaza ca ajungeti la vreun rezultat, mai ales in cazul defectelor fizice. In cazul stick-ului USB, la un centru/laborator de recuperari date, asa cum este QUARTZ DATA RECOVERY (http://www.quartz.ro), cu peste 12 ani de experienta si sute de clienti multumiti, se pot recupera fisierele si folderele de pe stick-ul defect folosind tehnologii software daca mediul de stocare este accesat de calculator, sau, daca nu poate fi accesat, prin citirea continutului cip-urilor de memorie si refacerea algoritmului de stocare a datelor din memoriile flash. Informatiile sunt recuperate, dar timpul alocat recuperarii depinde foarte mult de cat de complexe sunt operatiunile.

La cardurile de memorie, problemele pot fi complexe, deoarece pot interveni erorile de formatare, cele legate de incompatibilitatea hardware sau de functionarea eronata a dispozitivelor in care sunt introduse. Daca informatiile nu sunt suprascrise, in laboratorul modern de recuperari date de la QUARTZ DATA RECOVERY, recuperarea informatiei este rapida si sigura, timpul de livrare a datelor fiind de optimizat la maxim.

In cazul in care cardul de memorie nu e vazut de dispozitivele pentru care a fost cumparat, recuperarea se va face prin citirea datelor in format brut, cu ajutorul cititoarelor flash, dupa care se ansambleaza simuland functionalitatea controlerului. Evaluarea primara e gratuita, garantia recuperarii datelor apartine laboratorului, iar rata de succes este de foarte mare aproape in orice situatie! Cititi mai multe pe http://www.recuperaridedate.ro.