Amenajarea unor apartamente 5 camere Bucuresti – Stilul Country-Modern

Majoritatea imobilelor cu apartamente 5 camere Bucuresti tranzactionate prin  newtown.ro sunt amenajate modern si beneficiaza de un design chic. Insa dupa ce ai cumparat apartamentul iti poti amenaja casa in orice alt stil doresti, chiar daca la prima vedere nu se va imbina cu stilul actual.

Una dintre noile tendinte in materie de desing interior este imbinarea stilului modern, minimalist, cu cel country, care sugereaza intoarcerea la origini, o tema atat de apreciata in numeroase domenii, de la gastronomie si pana la moda.
Combinarea temei country cottage cu cea a unui interior modern in apartamente 5 camere Bucuresti te poate transpune dintr-o metropola aglomerata si foarte poluata, direct in peisajul de tara englezesc, linistit si plin de gazon perfect tuns. Sunt multe elemente ale casei care pot fi transformate in acest stil pentru a obtine un design interior de exceptie.

Atunci cand alegi sa decorezi apartamente 5 camere Bucuresti in acest duo cuceritor de modern-country trebuie sa te hotarasti in ce camera sau camere va fi mai evidenta una dintre cele doua teme si care vor fi zonele in care se va face tranzitia de la o tema la cealalta. Spre exemplu, in bucatarie poate sa predomine stilul modern, cu multe detalii metalice, iar in dormitoare sa fie mai evidenta tema country, cu un cadru de pat din lemn si asternuturi cadrilater. In sufragerie poti alege sa imbini in mod egal cele doua teme. Alege materiale in nuante inchise, din lemn, pe care sa le combini cu tuse de culoare moderne. Un exemplu ar fi o masa de cafea din lemn de culoare inchisa, combinata cu o canapea in culori vii. Pentru culoarea peretilor, o vopsea in tonuri calde, precum bej sau portocaliu pastelat va completa lookul dorit.
Continua amenajarea unui imobil cu apartamente 5 camere Bucuresti, alegand elemente de design interior elegante, pentru bucatarie. Poti alege intre materiale care imita lemnul de culoare inchisa pe care sa le combini cu elemente metalice sau sa inversezi acest duo. Este foarte important sa te folosesti cu iscusinta de sursele de lumina: lampile metalice simple, care atarna la mare distanta de tavan vor evidentia cel mai bine combinatia country-modern, plasate deasupra unei mese din lemn.
Avantajul unor apartamente 5 camere Bucuresti este ca ai mai multe dormitoare, pe care le poti decora diferit, in cadrul aceleasi teme. Unul dintre dormitoare poate fi decorat cu detalii din lemn de culoare deschisa si nuante vii de galben si portocaliu, in timp ce dormitorul matrimonial poate pastra o tenta mai sobra, plina de eleganta, cu detalii din lemn cu nuante de rubiniu si draperii maro-roscat. Asternuturile pot fi elementul de modernism in toate dormitoarele, astfel incat sa te poti juca cu tema aleasa initial, trecand de la cottage style la un stil mai jucaus ori adaugand tuse de culoare.

Cel mai important aspect atunci cand decorezi un apartament este sa te simti bine de la inceput pana la sfarsit, rezultatul fiind unul multumitor pentru tine si pentru restul locuitorilor.