Inteligenta imbina placutul cu utilul

Tehnologia din ziua de azi iti permite extrem de multe lucruri si te lasa sa jonglezi atat de bine cu esteticul cat si cu practicul si sa ai in cele din urma, in viata, la locul de munca, in vacanta si oriunde ai merge, parte de momente frumoase. Un exemplu de tehnologie de acest tip, care imbina placutul cu utilul si care nu lipseste de nicaieri este tehnologia becurilor cu led, omniprezenta si tot mai indragita de catre utilizatorii casnici cat si industriali.

Unii recomanda acest bec led 5 w deoarece pretul este unul potrivit si puterea sa nu este deloc orbitoare, insa pentru cei care doresc mai multa lumina, variantele sunt destul de vaste. Becurile cu led pot fi folosite si ca lumina pentru plante, avand in vedere ca ele nu produc caldura iar lumina lor nu sufoca, prin urmare nici nu incalzesc incaparea. Utilitatea lor este insa cu atat mai mare cu cat alegem de exemplu, un sistem complex de iluminare, cum ar fi benzile cu led. Acestea pot orna foarte frumos o casa de Craciun sau de alte sarbatori si faptul ca nu produc o lumina orbitoare, ne ofera siguranta in camin, cat si utilizarea lor indelungata. De cele mai multe ori atunci cand avem nevoie de un dispozitiv de iluminare, noi, ca si oameni simpli care nu cunoastem avantajele tuturor surselor de iluminat, tindem sa facem cele mai ieftine alegeri, pentru ca ne gandim la buzunar.

Ideal ar fi insa sa ne gandim la o investitie pe termen lung, ceea ce poate sa fie reprezentata chiar de un bec led 5w si sa luam in calcul durata de viata cat si gradul de nocivitate sau raportul de calitate - pret. Iar daca avem sansa sa imbinam utilul cu placutul, atunci cu atat mai bine, deoarece rezultatele vor fi pe masura.