Cearcanele dispar ca prin minune cu o crema de contur pentru ochi

Oboseala cronica si prea multe ore petrecute in fata calculatorului pot sa aiba efecte neplacute asupra organismului uman, cele mai vizibile fiind cearcanele din jurul ochilor. Oxidarea hemoglobinei duce la aparitia acestor pete de culoare maro sub ochi, generate de vasele capilare foarte subtiri si celulele rosii care pur si simplu se inghesuiesc una in alta. Retentia de apa sau circulatia periferica proasta pot fi unele dintre cauzele cearcanelor, la fel ca si excesul de melanina.

Daca cearcanele sunt albastre, atunci e vorba de circulatia care nu merge bine in acea zona, daca sunt rosii vinetii atunci e vorba de vascularizarea intensa si hipertensiune, iar daca sunt cenusii inseamna ca persoana respectiva e anemica. Pe piata exista multe tratamente naturiste pentru estomparea cearcanelor. Daca ascunderea lor cu mult fond de ten nu va e pe plac trebuie sa luati in considerare aplicarea Crema Contur Ochi Anticearcan Catina Masline 30 ml, care se gaseste deja la toti furnizorii importanti de medicamente naturiste. Efectul cremei este vizibil la cateva zile dupa aplicari succesive, crema este tolerata foarte bine de ten si nu produce iritatii sau alte efecte adverse asupra ochilor. Crema este foarte hranitoare pentru tenul cu probleme, cearcanele dispar pentru ca pielea din zona respectiva se regenereaza. Epiderma este fortificata cu ajutorul catinei si maslinelor, vitamina E si A continute in aceasta crema fiind foarte benefice pentru piele. Ridurile dispar si ele, cearcanele se estompeaza treptat daca crema e aplicata cu regularitate, microcirculatia e imbunatatita, iar tesutul conjuctiv e consolidat. De asemenea cu Crema Contur Ochi Anticearcan Catina Masline 30 ml dispar si pungile de sub ochi care strica aspectul fizic al oricarei doamne sau domnisoare.

Aplicarile cu Crema Contur Ochi Anticearcan Catina Masline 30 ml se fac dimineata si seara, dar dupa ce s-a curatat bine fata cu substante care nu irita pielea si cu apa calduta. De preferat este sa se foloseasca lapte demachiant, care e mult mai prietenos cu tenul si nici nu usuca pielea. Produsul nu are parfum sau coloranti adaugati, iar mirosul si culoarea sunt cele ale catinei.