Cele mai bune idei de tratamente naturiste pentru ten

Pe masura ce inaintam in varsta sau din cauza produselor pline de chimicale aplicate zilnic pe fata tenul are de suferit si isi pierde din frumusetea din tinerete. Doamnele si domnisoarele stiu cel mai bine ce inseamna un ten cu aspect neingrijit si bolnav. Sezualitatea si atractia barbatilor pentru respectiva doamna pot scadea in intensitate, se pot isca diverse discutii, ajungandu-se pana la izolarea din cauza stimei de sine scazute.

Toate aceste neajunsuri se pot rezolva rapid cu tratamente naturiste pentru ten de ultima generatie. Spre deosebire de tratamentele clasice cu operatii sau medicamente de sinteza, tratamentele naturiste au grija de ten si ii refac structura perfecta apeland doar la substante naturale si bio care au o compozitie asemanatoare cu pielea. Puterea Naturii, magazin naturist online care se ocupa de comercializarea de produse obtinute din plante si extracte din plante bio, fara efecte adverse si adaosuri chimice, stie foarte bine cat de mult inseamna pentru femei tenul perfect sanatos si de aceea le-a propus doamnelor si domnisoarelor cateva tratamente naturiste pentru ten cu efecte garantate. Spre exemplu, se poate opta pentru o crema antirid cu galbenele si pantenol, plina de vitamine, prin intermediul careia se poate intarzia aparitia ridurilor si estomparea celor deja existente. Pielea va ramane catifelata, hidratata, senzatia de uscaciune va disparea, iar tenul va fi exact ca in tinerete.

Pentru o circulatie mai buna la nivelul pielii se poate folosi creama masaj revitalizanta cu ardei, care tonifiaza musculatura si tesuturile, contribuind semnificativ la disparitia ridurilor. Alta gama de tratamente naturiste pentru ten le include pe cele antiacneice, cel mai bun exemplu de pe Puterea Naturii fiind gelul antiacneic cu busuioc, special pentru un ten gras, plin de acnee si eruptii urate. Acest produs curata in profunzime porii infectati si inchisi, lasa fata curata si catifelata, fiind antiseptic si antiiflamator.

Pentru un tratament intensiv al tenului se recomanda masca film cu migdale si castraveti, care actioneaza direct asupra porilor, oferindu-va un ten stralucitor si plin de viata, fara celule moarte. Si pentru ca tratamentul sa fie complet, se poate aplica la final o spuma de curatare cu extract de Neem, care indeparteaza sebuumul si cosurile sau impuritatile de pe ten.