Clasice sau moderne? Ce tip de invitatii botez sunt cele mai bune pentru un eveniment reusit

Spre deosebire de nunta, unde invitatii sunt in general adulti, botezul implica prezenta printre invitati si a unor prichindei care vor anima atmosfera destinsa a serii de dupa crestinarea bebelusului. Tematica petrecerii de botez poate fi diferita de la caz la caz, insa exista un lucru comun oricarui tip de eveniment de acest fel: invitatii botez. Intr-o varietate de forme si cu un design care poate impresiona chiar si pe cel mai pretentios invitat, invitatiile sunt cheia prezentei la fericitul eveniment unui numar cat mai mare de oameni care se vor bucura alaturi de parinti.

Cand vine vorba de invitatii botez, exista mai multe variante pe care cuplul le poate alege, singura nota comuna fiind destinatia acestora: anuntarea evenimentelor si orelor la care se vor desfasura acestea. In trecut, parintii alegeau invitatii botez clasice, in plicuri clasice, cu datele principale ale zilei respective si numele parintilor, micutului, nasilor, cu texte clasice, fara nici un fel de glumite sau alte detalii. Singurul lor scop era cel informativ, cu atat mai mult cu cat nu stiai cum vor reactiona invitatii la primirea invitatiilor, daca gustau sau nu ideea din spatele unui eventual umor.

Invitatiile de acest fel au fost si sunt potrivite in cazul unor botezuri si petreceri botez care implica prezenta unor oameni cu o anumita tinuta morala, cu un anumit sistem de valori care nu poate fi pus la incercare de nici un fel de derapaje. De asemenea sunt bune si pentru cei care nu vor sa riste sa enerveze pe cineva si sa-si piarda din invitati-cu invitatii botez clasice se merge mereu la sigur, fara nicio teama. Cu timpul invitatiile de botez au devenit din ce in ce mai sofisticate, ideile tinerilor parinti din ce in ce mai ingenioase, asa ca firmele care se ocupa de productie s-au vazut nevoite sa actioneze in consecinta si sa isi dezvolte o gama variata de invitatii pentru botez moderne.

Ingenioase, iesite din comun, cu un design unic, invitatiile de botez moderne sunt caracterizate de nonconformism, creativitate si interactivitate. Sunt gandite special pentru cei mai tineri, textele sunt creative si ele, umorul e de baza, iar interactivitatea nu face decat sa adauge un plus de valoare mesajului transmis prin intermediul invitatiei. Invitatiile moderne sunt mai potrivite pentru petrecerile la care vin numai cupluri tinere, care stiu si apreciaza ideile creative.