Plante perene in ghiveci

Florile perene sunt o optiune foarte buna pentru persoanele care indragesc florile, carora le place sa aiba parte intotdeauna de prospetimea si veselia pe care acestea o aduc, dar nu au timp sa se ocupe de plantarea florilor anuale. Pentru acestia, http://officeflowers.ro/ vine cu o oferta variata de flori la ghiveci, la preturi de producator.

Florile perene la ghiveci din oferta Office Flowers pot decora atat apartamente cat si zone de birou, dar si gradini si terase exterioare. Dintre florile perene de care veti avea parte daca apelati la serviciile acestei echipe de profesionisti fac parte Dianthus Barbatus, Phlox, Aubrieta si Lavandula.

Dianthus Barbatus – sau Garofita, asa cum este ea cunoscuta - este o planta perena superba, care odata inflorita umple spatiul in care este plantata si atrage privirile prin frumusetea sa. Pot fi plantate intr-o singura culoare, sau intr-o paleta variata de culori pentru un plus de prospetime si bucurie. Dianthus infloreste primavara, la finele primaverii, vara si pe final de vara.

Phlox-ul este cunoscut in Romania sub denumirea populara de Brumarele. Infloreste toata vara si creste destul de repede in inaltime si desi arata foarte bine in ghiveci in primul an, s-ar putea sa trebuiasca mutat in jardiniere sau chiar zone de gradina. Are floricele mici si usor parfumate, cresc ca un manunchi in forma de glob, iar culorile acestora merg de la alb si roz pana la lavanda sau mov.

Aubrieta este o planta care nu creste mult in inaltime, ramanand undeva la 25 de centimetri, ceea ce o face ideala pentru a fi cultivata in ghivece lungi, care pot fi tinute fie in casa, la lumina, fie pe verande sau terase. Planta creste mai degraba in latime, fiind o planta taratoare. Florile sale sunt in general mov, dar pot fi uneori si roz si chiar albastre. Ele apar incepand din luna martie si pana vara, in iunie.

Lavandula – cunoscuta si ca Levantica - este o planta care creste in inaltime intre 40 si 60 de cm, are un aspect foarte frumos si un miros atragator. De altfel ea si face parte din familia plantelor aromatice. Florile sale sunt, asa cum bine se stie, mov si apar in primele doua luni de vara – iunie si iulie.