Cinci modele de fusta de blugi in trend in acest sezon

O fusta de blugi suna a fi un accesoriu vestimentar plictisitor, dar la www.ppt.ro iti propunem mai multe modele de fuste din denim pe care le poti purta la serviciu, la iesirile cu prietenii ori la petreceri tematice.

Office style. Fusta de blugi simpla, dreapta, poate fi purtata la serviciu, impreuna cu o bluza alba de matase sau din alt material vaporos. Ai grija ca bluza sa fie tip camasa, pentru a permite purtarea pe sub fusta. Asorteaza un cordon lat si un cardigan, in zilele reci si ai o tinuta trendy si eleganta. Daca te pricepi la croitorie, poti sa ii atasezi fustei cativa nasturi in fata, ca in imagine. Sau o poti cumpara deja “nasturita” de la www.ppt.ro Fake office.

In timpul tau liber poti adopta un look fake-office, care sa iti acorde un plus de stil. Pana la urma, Miranda Kerr, celebrul “inger” al Victoria's Secret adora sa poarte astfel o fusta de blugi. Ai nevoie de o fusta de blugi mini, un tricou simplu sau cu un imprimeu urban si un sacou boyfriend-style. Nu uita sa porti tocuri inalte, pentru a accentua feminitatea tinutei.

Gypsy style. Trebuie sa recunoastem ca o fusta de blugi asemanatorare cu cea din imagine iti va lua ceva timp, dar efortul merita. Cumpara o fusta mini simpla, apoi achizitioneaza cateva bucati de material care se potrivesc cromatic cu fusta si coasele (sau apeleaza la servicii profesionale de croitorie) astfel incat sa formeze o continuare ampla a fustei.

Boho-Fairy. Romanii inca nu au auzit de acest stil, dar in SUA este foarte apreciat. Primele femei care au purtat astfel de fuste hand-made au fost participantele la conventiile tip cosplay, insa vei face furori daca vei purta asemenea fustita in club sau in Centrul Vechi. Cumpara o fusta de blugi mini simpla de la www.ppt.ro si fa rost de cateva bucati de esarfe sau batiste din matase, apoi coasele in colturi pe mariginile fustei, astfel incat sa para o continuare boema a fustitei. Asorteaz-o cu un top negru sau alb si sandale-platforma.

Back to basics. Pentru fetele care vor o fusta de blugi mai simpla si foarte versatila, care se poate asorta la orice, o fusta semi-gogora este alegerea perfecta. Simpla, cu o lungime cuminte, si volum care poate ascunde soldurile pline, fusta de blugi simpla este una dintre acele piese vestimentare care nu se demodeaza niciodata.