Scaunul de la Cotroceni pe mâna unui mason

Nu mai este un secret că guvernatorul BNR Mugur Iscărescu face parte dintr-o congregație de masoni. Cine se află în fruntea celor mai prestigioase companii? S-a creea deja o tradiție ca masonii să ocupe cele mai înalte funcții în stat.

Zilele de supremație la Cotroceni a dlui președinte Traian Băsescu au început să fie numărate. Sondajele curg șiroaie și zvonurile se dezvoltă zi-lumină. Potențialii urmașii ai lui Traian Băsescu pot fi numărați pe degete, însă cel mai râvnit este tocmai guvernatorul Mugur Isărescu. Dacă în vara anului 2012, Crin Antonescu s-a simțit președinte pentru o lună, la finele anului 2013, acesta scade în sondaje. Ion Iliescu îl vede pe Mugur Isărescu la cârma României și a apreciat că este „nefiresc” ca actualul președinte să se pronunțe într-un fel sau altul asupra subiectului. Nu trăim într-o țară în care dreptul la libera exprimare face parte din Constituție? Da, așa este. Asta explică și de ce dl Iliescu a ținut morțiș ca Ceaușescu să dispară din peisaj, consemnează cronicile. Replica lui Traian Băsescu nu a întârziat să apară: „E o glumă. În primul rând, sunt convins că nu vrea. Îl cunosc bine pe guvernator”.
 
Mugur Isărescu reprezintă o amenințare pentru dl Băsescu? Declarațiile sale în ce privește poziția guvernatorului sunt destul de rezervate. O analiză a discursului ar lămuri acestă enigmă.