Ceasuri originale Detomaso, stil si rafinament, la superlativ

Banalul ceas pe care egiptenii si alte civilizatii il foloseau strict pentru a se orienta si a calcula timpul care se scurgea intre rasaritul si apusul soarelui nu mai e demult doar un instrument de masura al timpului. Ceasurile de mana s-au transformat in timp in adevarate bijuterii pentru care miliardarii lumii platesc bani grei pentru a le etala la o conferinta importanta.

De la un Maurice Lacroix, la Swatch, Rolex, Longines sau Tag Heuer, ceasul de mana a evoluat spectaculos fiind astazi un simbol al elegantei si rafinamentului celui care-l poarta. De va bate gandul sa daruiti unui prieten sau iubitei, sotiei un ceas de mana cu ocazia zilei sale de nastere, pe secundar.ro aveti la dispozitie zeci de modele din care puteti alege. Ceasuri originale Detomaso fac parte din oferta generoasa si pot fi cumparate la cele mai mici preturi, toate avand o calitate deosebita. Unele afiseaza chiar si data, calendarul, minutele, secundele, culorile bratarilor sunt diverse, de la albastru la auriu sau bej si alb, iar grosimea si lungimea lor (bratarilor) este adaptata tuturor tipurilor de maini. De asemenea, bratarile pot fi din ceramica, otel inoxidabil, otel inoxidabil si silicon, piele sau plastic, in functie de ce prefera cel care le va purta. Si pentru ca aceste Ceasuri originale Detomaso includ modele pentru barbati si femei, si culorile cadranelor si carcaselor sunt adaptate gusturilor purtatorilor – argintii, albe, galbene, aur roz, gri sau maronii.

Daca persoana care le va purta – sau chiar dvs., daca intentionati sa va schimbati ceasul de mana – prefera afisajul analog, digital sau cel combinat, gama de Ceasuri originale Detomaso e perfecta pentru ea sau dvs. si asta pentru ca regasim toate cele trei variante la preturi foarte bune. O moda de data recenta este si utilizarea ceasurilor de mana la mari adancimi, pentru ca, nu-i asa, trebuie sa stim oriunde cat e ceasul sau cat timp petrecem sub apa. Modelele de Ceasuri originale Detomaso rezista de la 3 ATM pana la 30 ATM, depinzand de ceasul ales – cele mai multe rezista la 5 ATM si 10 ATM. Un detaliu interesant de stiut este si materialul din care sunt confectionate geamurile ceasurilor vandute pe http://www.secundar.ro/. Cele mai multe sunt din cristal mineral, insa pentru pretentiosi, exista si ceasuri de mana cu din safir sau safir cristal.

In ceea ce priveste mecanismul, ceasurile de mana comercializate fie automate (17 modele), fie mecanice (4 modele), fie cu Quartz (157 de modele) – unele sunt si ceasuri tip cronograf, indicand ora si avand si cronometru, simultan. Elvetiene sau japoneze, instrumentele de masurare a timpului trecut intre intalnirile cu persoana iubita se adapteaza oricarui stil – casual, clasic, elegant, fashion sau sport. Garantia oferita e de 24 de luni.