Adio, puncte negre!

Cel mai mare cosmar al unei fete este ca tenul sa ii fie invadat de puncte negre. Aceasta problema se poate numi un cosmar din cauza faptului ca punctele negre sunt foarte greu de extras si niciodata nu reusesti sa scapi de toate. Vechea traditie, aceea de a stoarce punctele negre dupa o baie cu abur, este pur si simplu o trauma pentru pielea noastra.

In primul rand, durerea este mare, iar in urma acesteia apar tot felul de iritatii de care vom putea scapa doar in timp. In cazul in care faci o vizita la salonul de infrumusetare pentru a scapa de punctele negre si vei observa ca terapeuta iti va pregati o baie de aburi trebuie sa stii ca iti pui tenul in pericol. Mai nou, incepand cu anul 2014, in Romania s-a introdus o noua metoda de tratament pentru a scapa de punctele negre. Siguranta acestui tratament ti-o va da faptul ca vedetele de la Hollywood o folosesc si putem spune fara indoiala ca tenul lor are un aspect adorabil.

Tratamentul are loc cu ajutorul unui aparat Hydrafacial care contine toate functiile pentru un rezultat spectaculos. Sedinta trebuie neaparat sa aiba loc intr-un salon cu terapeute pricepute. Tratamentului are loc in patru pasi, iar durata este intre 15-20 de minute si cu siguranta nu vor exista regrete.