Parasites Cleanse - formula 100% naturala de lupta cu parazitii intestinali

Parazitii intestinali traiesc in intestine, pe care – odata ajunsi aici pe diverse cai – le transforma in propriul „camin”. Cand vorbim despre paraziti intestinali ne referim la doua categorii foarte bine delimitate – protozoare (dintre care poate cea mai cunoscuta este Giardia) sau viermi (oxiuri, tenie, librici, etc). Odata ajunsi in intestine, parazitii isi urmeaza ciclul firesc al vietii, se inmultesc si creaza adevarate colonii, hraninu-se cu substantele nutritive necesare organismului si astfel slabindu-i capacitatea de rezistenta.

Desi putem vorbi despre paraziti intestinali la persoane de toate varstele, categoria de varsta cu cea mai mare incidenta in ceea ce priveste parazitii sunt copiii, fie de varsta gradinitei fie de scoala, cu alte cuvinte copii care isi petrec mare parte din timp in comunitati adesea supra-aglomerate. Desi adesea cei care au diferite tipuri de paraziti – probabil cel mai comun Giardia sau Oxiuri – sunt marginalizati si considerati ca provenind din familii cu o igiena precara – adevarul este ca un numar extrem de mare de oameni din intreaga lume s-a confruntat macar o data in viata cu o astfel de problema, fara ca asta sa tina neaparat de igiena personala sau de conditiile in care traieste. In general suntem expusi zilnic la infectii cu paraziti din locuri din care ne asteptam cel mai putin – apa pe care o bem si alimentele pe care le ingeram.

Simptomele infestarii cu paraziti pot sa nu existe deloc sau se pot face simtite, si atunci vorbim despre anemie, balonare, gaze, crampe, scaune cu sange, diaree, febra, greata, voma, pierdere a apetitului, slabire, mancarimi in zona anala, scaune urat mirositoare mai ales seara, simptome de gripa si lista poate continua si cu simptome mai specifice, in functie de tipul de parazit care patrunde in organism. Partea proasta legata de acesti paraziti este ca adesea ei pot sa nu apara la analizele de specialitate si atunci diagnosticarea este greu de facut. Acesta este unul dintre motivele pentru care produsele naturiste, cu o compozitie 100% naturala sunt remediul cel mai simplu de folosit si cel mai lipsit de efecte negative chiar si aunci cand nu suntem siguri ca exista sau nu un parazit in organismul nostru. Unul dintre aceste produse este si Parasites Cleanse, o formula din 9 extracte din plante medicinale cu rol antiparazitar, dintre care cele mai semnificative sunt nucul negru si nucul cenusiu, cuisoarele, dar si usturoi, pelinita, grapefruit, oregano, cimbru si menta, toate acestea fiind plante extrem de populare si extrem de cunoscute in medicina traditionala, si unele dintre ele folosite in alimentatia de zi cu zi. Formula este ideala pentru eliminarea parazitilor, virusilor, fungilor si bacteriilor care ajung in intestine.

De asemenea, Parasites Cleanse – care poate fi achizitionat goarte simplu, online, de la http://cufarulnaturii.ro reduce tulburarile pe care acesti paraziti le produc in organism de la balonare la pierdere in greutate si dureri de stomac, febra si tot tabloul de simptome. Pe de alta parte, produsul creste aciditatea gastrica, stimuleaza digestia si imbunatateste tranzitul digestiv, creste fluxul biliar, reface mucoasele digestive si in plus sporeste capacitatea organismului de a produce anticorpi impotriva agentilor infectiosi si reduce toxinele eliberate de paraziti.