Portari atacanti

Fotbalul de sala este un joc care ii implica pe toti cei de pe teren in mod egal in evolutia echipei, uneori in moduri diferite, alteori uniformizandu-se rolurile. 

Portarul este unul dintre jucatorii de pe teren care se poata transforma in atacant si poate iesi cu mingea pana in suprafata de joc. El poate initia atacul de pe linia portii sau din propriul careu, fie aruncand mingea, fie lovind-o pentru a ajunge la jucatorul din propria echipa care este situat in pozitia ce mai avantajoasa, dar exista si cazuri cand poate iesi chiar el cu mingea din teren si poate avansa catre jumatatea adversa. Aceasta se intampla mai ales in situatia in care echipa sa este intr-o situatie inferioara pe tabela de marcaj si este nevoie ca jocului sa i se imprime o viteza si mai mare decat cea obisnuita, si cand fiecare secunda trebuie jucata in propriul avantaj si cu maximum de eficienta. Este nevoie de calitati tehnice si tactice deosebite, dar de de calitati personale printre care viteza de reactie si refexele foarte bune, pentru a fi un bun portar. Si in general portarii buni sunt interesati sa isi construiasca o cariera cat mai prolifica, la o echipa care le poate oferi alte perspective si speranta unui viitor ideal, atat din punt de vedere profesional cat si din punct de vedere financiar. 

O sansa in plus pentru un portar in cautare de promovare in cariera este si site-ul de football transfer cu cea mai mare cautare din domeniul sportiv footballtransfer.eu. Aici orice sportiv, fie ca face parte din fenomenul fotbalului mare, fie ca joaca fobal de sala isi poate crea un profil personal, care sa cuprinda atat informatii generale cat si informatii legate de cariera sa, isi poate adauga imagini si clipuri video cu evolutii interesante, intr-un cuvant un intreg arsenal care il poate recomanda pentru un eventual transfer.