Cum iti faci blogul sa creasca

A fi blogger in ziua de astazi nu numai ca te ajuta sa-ti impartasesti ideile si experientele, dar, se pare ca este si o noua moda ce prinde din ce in ce mai mult.

Trebuie sa stii insa, ca pentru ca un blog sa devina unul cu foarte multi cititori, si deci unul de succes e nevoie sa urmezi cativa pasi.

In primul rand alegeti o tema care sa-ti caracterizeze blogul, sa te reprezinte si despre care sa-ti faca placere sa scrii. Scrisul pe un blog nu trebuie sa para un chin, o obligatie, ba din contra, poti face din scrisul pe blog o pasiune. Poti scrie de la teme generale, pana la sfaturi care se refera la cum sa ai o vacanta perfecta. Un exemplu de blog pe care sunt scrise teme generale, ori impresii de peste zi este  www.latabla.ro. Stabilindu-ti si tema despre care iti doresti sa scrii pe blogul tau iti vei stabili totodata si grupul tinta pe care-l urmaresti.

O alta metoda de a face cititorii sa se opreasca asupra blogului tau este stilul in care il scrii. Incearca sa folosesti un stil cat mai prietenos, putin pretentios, exact asa cum ai povesti ceea ce ti s-a intamplat, ori ceea ce intentionezi sa impartaesti cu un prieten.

Nu conteaza ca abordezi un subiect despre care s-a mai scris inainte, caci, diferenta o face manierea in care este abordat subiectul, tusa personala facand diferenta, abordarea subiectelor din diferite perspective facand un subiect diferit chiar daca el a mai fost abordat inainte.