Pentru un par perfect cumparati masti profesionale Wella

Cand suntem la raionul cu masti si vopsea de par lucrurile par mai complicate decat sunt. Ca sa nu petreceti minute bune tot studiind produsele si gandidu-va ce e de facut ar fi bine sa va orientati catre brandurile mari. Wella e poate cel mai bun brand de masti profesionale Wella de pe piata la ora actuala. Cu o experienta mare pe piata, brandul Wella are grija mereu de parul femeilor si lanseaza la vanzare doar produse testate si cu ingrediente naturale, extracte din fructe si plante, produsele rezultate fiind de o calitate superioara fata de altele din aceeasi gama dar produse de firme no name.

Diversitatea ofertei de masti profesionale Wella va permite sa alegeti ce vi se potriveste pentru tipul dvs. de par si sa aveti grija asa cum trebuie de fiecare aspect al afectiunilor de care suferiti la nivelul podoabei capilare. Masca pentru par vospit de la Wella e perfecta pentru doamnele si domnisoarele care vor sa obtina stralucire si flexibilitate pentru parul vopsit foarte repede, doar dupa cateva aplicari, dupa samponare. Masajul si actiunea substantei pentru 5-10 minute sunt necesare pentru ca praful de diamant din compozitia ei sa poata actiona in profunzimea firului de par si sa-i ofere vitalitate. Pentru refacerea si protejarea structurii interne a parului se va folosi masca fara sulfati, parabeni, coloranti, parul devenind mai rezistent.

Produsul de aplica pe par umed si se uniformizeaza pe firele de par cu un pieptene. Scalpul va fi calmat si el, cheratina din par e protejata, iar firul de par e intarit. Cu masti profesionale Wella pentru par matur cu structura puternica parul va fi mai suplu, se va coafa mai simplu si va avea un aspect matasos gratie ingredientelor precum panthenol si karite. Parul uscat si deteriorat poate fi vindecat cu o masca cu infuzie de extract de matase, flexibilitatea sa crescand numai dupa cateva aplicari.