Cum iti alegi bijuteriile

Chiar daca la o femeie conteaza foarte mult valoarea unui lucru pentru a se simti bine, cu siguranta ea se va simti excelent si impodobita cu bijuterii ieftine de argint. Avantajul lor este ca pot fi schimbate de fiecare data si pot fi asortate cu toaletele pe care le abordam la o anumita ocazie. Pe de alta parte, trebuie sa fim realisti si sa ne dam seama ca un colier cu cristale Swarovski nu va da bine cu elemente din aur galben si aurul alb este deja mult prea scump. Desigur, cine isi permite, poate opta pentru bijuterii cu diamante, avand in vedere ca acele cristale Swarovski nu au fost niciodata prea valoroase ci doar faimoase.

Cum sa alegi totusi bijuteriile de argint, oricat ar fi ele de ieftine? Inainte de toate trebuie sa ne gandim la ceea ce ni se potriveste, avand in vedere ca unei persoane mai plinute nu ii va sta bine cu un colier gros sau un pandantiv mare si unei persoane cu gatul lung ii va sta bine cu cercei mai scurti. Consultand aceste criterii si tinand seama de ele, trebuie sa facem alegeri potrivite si atunci cand vorbim despre bijuteriile de argint achizitionate separat. In cazul in care nu sunteti fan seturi bijuterii ieftine de argint, trebuie sa stiti cum sa le asortati. Daca initial ati optat pentru o pereche de cercei cu aspect floral incercati sa nu ii combinati cu un pandantiv cu forma geometrica sau cu o bratara liniara. De regula, tentele florale trebuiesc combinate in aceeasi ordine de simboluri, cel mult in aceeasi familie de simboluri.

Bijuteriile de argint sunt insa foarte usor de asortat atunci cand alegem elemente simple, tinand seama de faptul ca stralucirea lor conteaza cel mai mult. Iar daca alegeti bijuterii ieftine de argint cu pietre, nu uitati ca argintiul nu se combina in toate culorile.