5 lucruri bizare puse in vanzare in anunturi gratuite

Sfera online respecta pe deplin dreptul la libera exprimare al internautilor si respinge cenzura. Daca pui in comun acest beneficiu al internetului cu creativitatea oamenilor cand vine vorba de facut bani, atunci fara indoiala rezultatul este unul naucitor si amuzant.

Site-urile de anunturi gratuite gazduiesc o multime de anunturi, iar dintre acestea unele sunt mai putin obisnuite decat altele.

Unul dintre cele mai bizare anunturi gratuite, pune la vanzare un sandwich muscat vechi de 10 ani. Chiar daca initial administratorii site-ului au interzis acest anunt, s-a revenit la el deoarece s-a dovedit faptul ca erau oameni dornici sa cumpere acest produs unic.

Numele pe care il primim cand ne nastem ne va reprezenta toata viata. Cum ar fi oare daca l-am putea cumpara online? Ei bine, se poate. O femeia s-a gandit ca ar putea vinde numele ales pentru nou-nascutul ei. Ideea femeii a valorat 15.500 de dolari, iar numele vandut a fost „Golden Palace Benedetto”.

Celebritatea vinde in orice circumstante. 263 de dolari a costat guma de mestecat a starletei Britney Spears. Aceasta a fost vanduta de un colectionar care a gasit guma aruncata de vedeta intr-un hotel din Londra.

Pana si cele mai utile obiecte de uz cotidian pot fi gasite spre vanzare online. Ideea unui american de a vinde pe net hartie igienica avand chipul lui Barack Obama imprimat a avut succes. Chipul presedintelui american pe o hartie igienica valoreaza aproximativ 6 dolari.

Crezi sau nu in activitati paranormale, pe internet poti sa gasesti de cumparat de la papusi bantuite, pana la vraji voodoo. O papusa bantuita valoreaza 25 de dolari si are abilitati de a produce diverse zgomote in timpul noptii. Vrajile voodoo costa in jur de 9 dolari bucata si pot sa ofere sprijin pe plan financiar, amoros sau diferite alte nevoi ale cumparatorilor.