Bun sau rau

România este tărâmul unei batalii aprige; poporul patriot se angrenează într-o bătălie care se anunţă sângeroasă. Nu va speriaţi, nu va aduc veşti despre începerea unui alt război mondial, ci despre proteste şi manifestaţii în care se unesc sute de persoane gata să se ia în piept cu legea statului, doar - doar să mai smulgă un căţeluş din mana aspră a hingherilor.

Trist este că prea puţini plâng când se gândesc la cele trei victime din ultimii ani omorâte de haitele de câini care hoinăresc în voie pe străzile oraşelor din România, iar şi mai puţini plâng când vad statisticile cu miile de cetăţeni muşcaţi, numai în ultimul an. Dar, în acelaşi timp, mulţi se tânguiesc când este vorba să strângem patrupedele de pe stradă. Dacă ne gândim bine, metoda prin care se vrea realizarea acestui lucru este folosită din ce în ce mai des şi asupra oamenilor.  Cu un simplu search pe Google, se poate observa că prin eutanasiere sunt ajutaţi să încheie socotelile cu această lume mii de oameni, iar numărul lor este într-o continuă creştere. Personal, nu am văzut până acum proteste sau manifestaţii pentru aceştia din urmă.

Vocea celor două tabere de protestatari se face auzită puternic. Mass - media este bombardată cu ştiri despre acest subiect, iar site-urile de socializare sunt invadate de mesaje cutremurătoare, dar şi jignitoare.

Războiul câinilor a început, dar oare ai tu dreptate că tabăra din care strigi este cea care deţine adevărul sau eşti doar influenţat de mulţime?