Sorteaza si aranjeaza hainele mai usor in dulap cu saci vidat haine

Dupa sarbatori toata lumea se apuca de curatenie si de aranjat si rearanjat lucrurile. Cel mai greu este cu organizarea hainelor pentru a incapea in dulap mai bine si cu sortarea lor. Multe sunt mai voluminoase, nu pot fi stranse chiar asa de bine, locul ocupat variaza, iar spatiul de depozitare nu e nelimitat. Singura solutie care nu va da gres niciodata este utilizarea unor saci vidat haine transparenti.

Sacii de vidat sunt usor de folosit, e necesar sa aveti un aspirator obisnuit cu ajutorul caruia sa trageti aerul din sac dupa ce asezati hainele cum doriti in el. Hainele trebuie sa fie uscate, sa nu aiba substante chimice pulverizate pe suprafata lor si sa nu aiba accesorii metalice ascutite. In saci vidat haine se pot organiza lucrurile rapid si eficient, puteti vedea oricand hainele din ei pentru ca sunt transparenti, mirosul neplacut nu isi va face loc, iar insectele sau sporii de mucegai vor sta departe de materiale. Avantajul sacilor de vidat este ca reduc volumul hainelor, vidarea tine doar un minut, nu presupune un efort considerabil din partea celui care le foloseste, iar materialele, indiferent cat de pretentioase sunt, rezista perfect in timp, iar tesaturile isi mentin elasticitatea. Mediul controlat obtinut prin vidare garanteaza lipsa umezelii din preajma hainelor, tesatura isi pastreaza mirosul si frumusetea, culorile nu isi pierd din stralucire.

Cu sacii de vidat haine puteti sa aranjati intr-un singur loc si bibelourile sau obiectele mai mici care nu va mai sunt de folos, puteti depozita in siguranta acte importante ori alte materiale care necesita o atentie deosebita. Sacii de acest tip inlocuiesc banalele cutii de carton, periculoase pentru tesaturi, intrucat favorizau umezeala si dezvoltarea mucegaiului. In plus, sacii pot fi refolositi pe termen nelimitat, sunt din materiale sintetice rezistente si nu se degradeaza, asa cum o fac cutiile cartonate.