Baloanele cu heliu, ideale pentru petrecerile de orice fel

Covenabile din punct de vedere al pretului si al modului in care pot sa fie utilizate, baloane cu heliu au inceput sa fie folosite tot mai des la evenimente corporate sau la evenimentele importante din viata persoanelor, nunti, botezuri, mai ales ca modelele si formele lor au devenit din ce in ce mai diverse.

Prima data cand au aparut aceste baloane cu heliu au fost folosite doar la deschiderea marilor magazine, pentru evenimente corporate, in special peste Ocean. Cu timpul au ajuns in toata lumea. Ele pot fi personalizate, sun confectionate dintr-o gama variata de materiale, sunt sigure si foarte simplu de umflat si de aranjat in formele dorite. Baloanele cu heliu sunt ecologice si biodegradabile, nu pun in pericol viata celor din jurul lor, fiind foarte simplu de refolosit la alte evenimente. Aceste baloane cu heliu atat de indragite de copii pot sa fie personalizate cu poze sau cu desene animate, cu sloganuri sau mesaje haioase, astfel incat decorarea sa fie una originala si inedita. Singura problema este legata de conditiile foarte stricte in care trebuie sa stea dupa umflare, pentru ca heliul se dilata cand e foarte cald, si se contracta cand e frig, ducand la spargerea lor. Baloanele cu heliu sunt sigure, nu provoaca pagube in jurul lor daca se sparg, insa asta nu se poate spune si in cazul hidrogenului, care e un gaz foarte usor, reactionand violent in prezenta oxigenului.

Din baloane cu heliu se pot face sculpturi, arcuri sau bolti de baloane, orice idee inedita putand fi pusa in valoare de aceste baloane simple si elegante. Cele mai bune modalitati de decorare pentru mese sunt aranjarile baloanelor in forma de buchet, dar merge si un curcubeu din baloane colorate diferit. In ambele cazuri trebuie sa existe si o contragreutate pentru ca acestea sa nu zboare prin camere.