Unde gasiti servicii sablare cu gheata carbonica foarte ieftine?

Vreti sa curatati rapid orice suprafata plina de mizerie, de la ziduri pana la masini industriale, fara sa degradati structura acestora? Vrei sa economisiti si bani si sa sa-i reinvestiti in afacerea dvs.? Apelati cu incredere la Rovent si Vulpea Pamatuf, firma care ofera servicii sablare cu gheata carbonica la Vulpea Pamatuf si profitati chiar acum de avantajele sporite ale acestei metode moderne de curatare perfecta.

Timpul de oprire al productiei va fi mai mic, nu veti pierde bani si suprafatele curatate vor ramane curate pentru mai mult timp. Gheata carbonica sublimeaza la contactul cu suprafetele murdare, nu se topeste, nu este abraziva si nici nu polueaza mediul, este o metoda uscata si nu permite conducerea energie electrice, deci electrocutarea este imposibila. Cei care se folosesc de servicii sablare cu gheata carbonica la Vulpea Pamatuf vor observa ca aceasta metoda nu lasa reziduri, asa cum se intampla cand se face sablare cu nisip, si asta pentru ca toate granulele de gheata cabonica ajung pe suprafata de curatat la viteze foarte mari, avand o temperatura foarte scazuta.

Utilajele nu trebuie sa fie demontate si reasamblate, curatarea e cu pana la 75% mai rapida decat in cazul celei traditionale, iar timpul de productie creste cu pana la 50%. La baza functionarii servicii sablare cu gheata carbonica la Vulpea Pamatuf stau o serie de principii foarte importante pentru finalitatea perfecta a procesului de curatare. Efectul cinetic, adica atunci cand ajung granulele cu o viteza foarte mare pe suprafata, cel fizico-chimic, in cazul sublimarii dioxidului de carbon, cel al microexplozieie, cand sublimeaza gheata, si la final cel al socului termic, care determina intarirea si fragilizarea materialului contaminat.

La Rovent veti gasi oricand un operator care sa va rapsunda la orice intrebari, puteti solicita oferta de preturi si reducerile acordate, beneficiind de asistenta tehnica permanenta.