Respira un aer curat cu ajutorul unor purificatoare aer

In locuintele noastre, oricat de multa curatenie am face, praful si particulele foarte fine pot sa ne imbolnaveasca. Nu avem cum sa ne ferim de ele, le putem inhala sau inghiti, putem sa ne trezim cu boli grave numai din cauza ca stam intr-un mediu nu atat de curat. Din fericire, pe piata exista purificatoare de aer de cea mai buna calitate, care elimina particulele fine sau mari, lasand aerul curat si respirabil. De asemenea, folosirea unor purificatoare de aer poate preveni raspandirea virusului gripal, ele sunt usor de intretinut, nu au nevoie de filtre schimbate periodic, sunt silentioase, nu emit ozon, consuma putin curent electric si au un randament maxim.

De obicei, purificatorul de aer se amplaseaza pe podea sau pe o masuta, el genereaza o multime de electroni pe secunda, transformati apoi in ioni negativi, care incarca negativ particulele periculoase din aerul care ne inconjoara. Colectorul incarcat pozitiv al purificatorului atrage particulele negative, acesta devenind murdar la exterior-se clateste doar cu apa si se refoloseste. Purificatoarele de aer indeparteaza pe langa particulele de praf si fumul, polenul, bacteriile sau mucegaiul si alti alergeni. Daca aveti si bebelusi in casa nu trebuie sa va faceti griji din cauza zgomotului produs pentru ca e silentios, se asambleaza rapid, se foloseste foarte usor, e prietenos cu mediul. Purificatoarele sunt garantate atat timp cat sunt utilizate corect, cand nu sunt folosite trebuie depozitate in cutia originala, trebuie evitata utilizarea lor mai ales dupa o curatenie cu substante chimice. Materialele din care este confectionat purificatorul sunt de calitate, rezista la uzura, exista piese de schimb pe piata in caz de defectiune, firmele care il vand asigura si service-ul in caz de urgenta, nu necesita o ingrijire speciala, doar o curatare periodica.

Cele mai bune oferte de purificatoare aer le gasiti online, acolo unde aveti la dispozitie si reduceri si promotii permanente, dar si cele mai utile sfaturi pentru achizitionare primite de la expertii din echipa de vanzari. Roboutique.ro este un magazin online in oferta caruia veti gasi mai multe modele de purificatoare de aer de la producatori renumiti.