Schimbati televizorul vechi cu un televizor samsung si profitati de o imagine naturala si spectaculoasa

Televizoarele sunt cele mai inlocuite electronice dupa electrocasnicele mari gen masina de spalat si frigider. Desi au o durata de viata garantata mai mare decat restul aparatelor electronice, televizoarele vor fi supuse mereu unei uzuri sporite din cauza ca sunt utilizate zilnic si pentru un numar mare de ore. Ca sa nu va treziti ca schimbati vechiul tv cu unul de proasta calitate ar fi bine sa alegeti de prima data un televizor samsung de ultima generatie si cu o garantie extinsa.

Rezolutia electronicelor tip tv produse de Samsung este de doua ori mai mare decat a televizoarelor HDTV standard, imaginile redate in Full HD sunt de o claritate exceptionala, oferind o exprienta de vizionare surprinzatoare. Si pentru ca majoritatea modelelor simple au o problema reala atunci cand e vorba de miscari rapide ale personajelor de pe tv, Samsung a integrat tehnologia Clear Motion Rate, sporind claritatea miscarilor transmise direct pe ecran printr-o rata de reimprospatare mai mare a panoului. Procesorul de imagine are viteze mai mari, tehnologia de iluminare de fundal functionand ca un adjuvant pentru evitarea distorsiunilor. Daca sunteti un impatimit al multitaskingului atunci cu siguranta procesorul Quad Core va va satisface dorintele si veti putea comuta continutul si naviga pe web sau interactiona cu dispozitivul tv mult mai simplu si mai eficient. Cu Smart View puteti sa difuzati in flux sau in timp real continutul TV pe alte dispozitive smart, fiecare dintre ele transformandu-se intr-o telecomanda virtuala, iar prin intermediul Screen Mirroring puteti sa vedeti continutul de pe mobil pe ecranul televizorului.

Pentru cei care sunt pasionati de fotbal si vor sa vada meciul favorit atat la o rezolutie buna, dar sa aiba si ceva interactivitate, Samsung a introdus modul Fotbal, care permite redarea cu acuratete a culorilor, permitand un efect multi-surround pentru un sunet exceptional si o senzatie asemanatoare cu cea de pe stadion. Iar daca ati scapat un meci il puteti reda in paralel cu cel live pentru ca il puteti inregistra fara probleme. Si daca tot aminteam de redarea unor inregistrari sau filme, televizorul smart de la Samsung are si player multimedia incorporat, asa ca puteti viziona orice se afla pe un stick sau un alt dispozitiv smart conectat la tv.