Formatie la nunta vs. DJ. Care e cea mai buna varianta pentru o nunta reusita?


Meniurile sunt puse la punct, invitatiile sunt trimise, restaurantul e ales, mai ramane de gasit o varianta pentru a intretine atmosfera pe toata durata petrecerii, o formatie nunta sau un DJ si petrecerea din ziua nuntii e pregatita. Cele doua varianta, DJ si formatie sunt la fel de bune, depide doar de gusturile fiecarui cuplu si de bugetul alocat pentru muzica la nunta.

Daca e sa ne gandim la o formatie nunta aceasta are in componenta solisti si instrumentisti cu experienta si studii muzicale, poate canta live fara probleme ore intregi, repertoriul oferit e vast si usor de personalizat chiar si in timpul spectacolului. De asemenea formatiile care vor canta la nunti au un portofoliu bogat, se pot cere detalii despre modul in care se organizeaza programul muzical, pe site-urile de prezentare exista video-uri si fotografii relevante cu activitatea formatiei.

Formatia costa ceva mai scump, insa calitatea muzicii si a intregului spectacol nu se compara cu cea oferita de un simplul Dj. Formatiile au totusi nevoie de pauze, pentru ca intervine oboseala, un Dj va pune muzica non-stop, chiar daca nu e live, dar va fi in permanenta muzica si atmosfera placuta. In plus pentru cei care prefera sa aiba la nunta o formatie nunta marele avantaj consta si in sonorizarea de calitate si posibilitatea includerii unor programe artistice diverse, pe placul invitatilor si al mirilor. 

Spre deosebire de o formatie DJ-ul este mai ieftin, lucreaza dinamic toata noaptea, nu exista momente de respiro, insa dinamismul lipseste, nu se compara cu o formatie care mentine in permanenta contactul cu publicul. O formatie poate fi apreciata de invitatii mai in varsta, DJ-ul de cei mai tineri, programul artistic este insa diferit, formatia il poate personaliza si il poate face foarte complex, DJ-ul nu prea poate avea un program artistic prea diversificat in afara de piese schimbate la anumite intervale prestabilite. 

Per total e mai bine sa mergeti pe mana unei formatii care canta live daca vreti o petrecere antrenanta si pe cinste si aveti si un buget generos. Formatia e o alegere inspirata si atunci cand vreti sa organizati o nunta cu o tematica mai deosebita, care sa iasa in evidenta prin eleganta si rafinament, idei unice de creare a unei atmosfere cat mai placute pe durata intregii seri. Lucian Band este o astfel de formatie nunta Bucuresti premium, cu experienta, cu solisti si instrumentisti cu studii si un repertoriu divers, adaptat fiecarui eveniment la care participa. 

Formatia asigura sonoriza si lumini de calitate, intreg spectacolul este gandit impreuna cu gazdele pentru a oferi invitatilor o seara de neuitat si momente cat mai placute pe toata durata petrecerii. Orice gen muzical doresc mirii poate fi abordat cu eleganta, interpretarile sunt originale si cat mai antrenante pentru a mentine atmosfera de petrecere cat e noaptea de lunga, momentele speciale ale serii sunt marcate artistic intr-un mod original. 

Formatia Lucian Band garanteaza un program artistic de calitate, muzica buna variata si un live impecabil de fiecare data. Mai multe detalii despre formatie si portofoliul, ofertele le puteti descoperi pe site-ul oficial.