Petrece vacanta de iarna asa cum iti doresti la ski in Austria

Esti un pasionat al sporturilor de iarna si nu vrei sa ratezi nicio ocazie de a te da cu placa sau a folosi claparii cei noi pe zapada de calitate? Atunci Austria e destinatia de vacanta perfecta pentru tine. Destinatie perfecta pentru ski Austria si snowboard, tara cu cele mai bine intretinute partii de schi este gata sa te primeasca pentru a dovedi tuturor cat de bine stii sa schiezi.

La Carinthia sau Salzburgerland se poate practica un schi de calitate atat pentru familii, cat si pentru profesionisti, partiile sunt mai line, exista si culmi inalte si partii cu zapada groasa pentru incepatori. Partiile pentru ski Austria sunt bine intretinute de administratori, se poate schia si noaptea pentru ca sunt instalatii moderne de iluminat, se pot lua lectii de schi de la instructori autorizati. Alaturi de partiile impecabile in Austria gasim si teleschiuri de calitate, sigure pentru transportul turistilor, centrele de sporturi de iarna vand permise de acces care permit incercarea dotarilor de la toate zonele special amenajate pentru acest sport. Cu toate aceste facilitati este si pacat sa nu iti cumperi un pachet turistic complet pentru Austria, cu sapte nopti de cazare in hoteluri de trei sau patru stele si transport avion, transfer aeroport-hote-aeroport si chiar demipensiune. Ofertele last minute disponibile pe EuroTouringTravel sunt drumul cel mai scurt catre destinatia de vacanta perfecta pentru relaxare si o doza zdravana de adrenalina si aer curat.

Avantajele oferite de pachetele last minute sunt date de preturile cu pana la 40% mai mici, de numarul mare de oferte, de accesul la unitati de cazare de top si la servicii aditionale incluse in pachetul de baza cumparat. Ofertele last minute sunt limitate asa ca trebuie sa va grabiti sa le descoperiti si sa le cumparati pentru un sejur de vis intr-o tara perfecta, Austria.