Operatia de marire buze, o procedura estetica simpla, cu rezultate excelente

O procedura estetica frecventa, solicitata in mai toate clinicile de chirurgie estetica, marirea buzelor are rezultate spectaculoase si se adreseaza persoanelor care urmaresc augmentarea buzelor si schimbarea conturului lor. In functie de substantele utilizate in cadrul unor interventii de marire buze, efectele pot fi definitive sau temporare. Prin operatiile de marire a buzelor se reduc ridurile fine din jurul acestora, se corecteaza asimetriile foarte usor, buzele sunt mai pline, isi maresc volumul.

Tratamentele de marire buze se pot aplica fie ambelor buze, fie numai uneia dintre ele, materialele injectate pentru obtinerea acestor rezultate pot fi unele de sinteza sau se poate utiliza grasime de la pacienti. Operatiile nu dureaza mai mult de doua ore, minim 30 de minute, nu prezinta riscuri majore pentru pacienti, acestia isi pot relua activitatile de zi cu zi fara probleme, nu raman cicatrici inestetice in urma interventiilor. Pentru cele mai bune rezultate si o interventie chirurgicala fara complicatii puteti apela la Dr. Totir, medic specialist cu o experienta de peste 10 ani in cadrul Spitalului Clinic de Urgenta Floreasca. Dotarile de ultima ora si substantele folosite in timpul operatiilor estetice garanteaza obtinerea unor buze perfecte si un aspect fizic mai placut. In functie de dorintele pacientului se poate folosi injectarea de colagen de la bovine, purificat, injectarile de grasime proprie, fara reactii alergice. In ambele cazuri, procedura estetica trebuie repetata dupa trei luni, la fel cum se intampla si in cazul injectiilor cu substante tip Hylaform sau Restylane, cu acid hialuronic. Singura metoda care are rezultate definitive si nu trebuie repetata este implantul sintetic de tip Gore-Tex.

Orice varianta de tratament veti alege serviciile oferite de Dr. Totir sunt de cea mai buna calitate, preturile practicate sunt accesibile, se pot face programari foarte simplu telefonic sau direct pe site, operatii-estetice.com. Inainte de interventia propriu-zisa va exista o sedinta de evaluare, in care se va discuta pe marginea intregii interventii si se vor comunica eventuale probleme de sanatate, alergii. La finalul interventiei vi se vor face recomandari utile pentru o vindecare mai rapida dupa operatie.