La ce sa fiti atenti cand alegeti cazare Costinesti?

Chiar daca e vorba doar de cateva zile, planificarea unui sejur in Costinesti ar trebui sa fie cat se poate de riguroasa pentru a nu ajunge sa va stricati concediul si sa ramaneti si fara banii platiti deja pe cazare. Ca sa nu regretati alegerile facute ar trebui sa tineti cont de cateva sfaturi utile. Verificati de doua ori inainte de a achizitiona un pachet turistic ce include cazare costinesti si vedeti daca unitatea de cazare chiar exista, cititi pe diverse forumuri ce pareri au altii care au mai stat la hotelul sau pensiunea unde veti sta si dvs. Pentru a nu risca sa nu aveti unde sta, verificati cu atentie numarul de locuri disponibile si cautati sa discutati cu patronii unitatii de cazare costinesti pentru a nu ajunge sa va fie date locurile altcuiva.

Achitati si o parte din suma de cazare pentru a le retine doar pentru dvs. si discutati pana ajungeti la hotel sau pensiune pentru a fi totul in regula cu locurile dvs. De preferat sa nu platiti intreaga suma de la inceput si sa incercati sa negociati acolo unde e posibil, sa evaluati corect toate serviciile ce vi se vor oferi si sa stabiliti obiectiv daca merita banii. Numele unitatii nu trebuie sa va induca in eroare, mai ales daca exista un brand puternic in spate. De multe ori, astfel de nume pot ascunde capcane pe care le vedeti de abia cand ajungeti acolo si banii sunt dati. Dupa ce ati vazut exact unde va duceti, incercati sa vedeti si cat de departe este hotelul sau pensiunea de plaja. Nu v-ar conveni sa mergeti mai bine de o ora si sa rataciti printr-un oras necunoscut de dragul de a sta cu mai putini bani si a pierde ore bune pana ajungeti la plaja, nu?

Daca acest scenariu nu e pe placul dvs. alegeti unitatile de cazare costinesti care sunt la nu mai mult de 10 minute de plaja, sunt pozitionate in zone din care se poate pleca si unde se poate veni tarziu in siguranta, fara sa existe pericolul unor atacuri din partea maidanezilor sau oamenilor strazii. La final, confirmati ca veti ajunge la data stabilita la punctul de cazare si luati cu dvs. tot ce va trebuie pentru a va bucura de un sejur perfect.