Dressing mult mai aerisit cu ajutorul sacilor de vidat haine

Mama a fost toata viata ei ca o furnicuta. A strans si tot strans de-a lungul timpului tot felul de obiecte, de la haine, la prosoape, fete de masa, lenjerii de pat, paturi si pilote. Fara sa si dea seama s-a gasit intr-o situatie critica, fiind coplesita de multimea de lucruri adunate si de lipsa de spatiu. Mai ales ca este mandra posesoare a unei coletii impresionante de pilote si paturi, ceea ce nu poate decat sa ii ingreuneze situatia si sa o puna intr-o pozitie extrem de delicata. Cum, nicio problema nu suporta amanare, o solutie trebuia sa fie gasita rapid. Zis si facut, dupa cateva cautari pe internet, mama, a descoperit solutia ce avea sa ii faca viata mai usoara: saci vidat haine.

Nu va ganditi ca nu a cautat toate informatiile posibile pentru a se asigura ca merita a fi achizitionati. Ce va pot spune este ca acesti saci sunt fabricati dintr-un material plastic foarte rezistent. Nu trebuie sa va faceti griji nici pentru lucrurile pe care le veti pune in interior, pentru ca, odata ce veti deschide sacii, lucrurile isi revin la forma initiala. Practic cu ajutorul acestor saci, compresati lucrurile si le reduceti volumul. Cum? Pai, nu aveti nevoie decat de un aspirator, care sa scoata aerul afara odata ce lucrurile se afla deja in interiorul sacului. Acesti saci sunt ideali pentru acele lucruri voluminoase, ce va mananca din spatiu si va fac viata complicata. Acum puteti tine pilotele, paturile, pernele, in sacii de vidat. Pe langa spatiul economisit, le veti si proteja de mirosurile neplacute din jur, vor mirosi proaspat mereu. Nici apa nu va mai ajunge la ele, nici alte insecte daunatoare, precum moliile.

Lucrurile voastre sunt bine protejate iar dressingul mult mai aerisit si spatios. Asa simtiti ca respirati in sfarsit si ca nu trebuie sa mai stocati nimic pe sub pat, pe sifonier, sa le ingramaditi si inghesuiti cine stie pe unde, pentru a va face loc. Mama a fost extrem de multumita de acesti saci si credeti-ma pe cuvant, nu este o persoana usor de multumit.