Cearcanele dispar ca prin minune cu o crema de contur pentru ochi

Oboseala cronica si prea multe ore petrecute in fata calculatorului pot sa aiba efecte neplacute asupra organismului uman, cele mai vizibile fiind cearcanele din jurul ochilor. Oxidarea hemoglobinei duce la aparitia acestor pete de culoare maro sub ochi, generate de vasele capilare foarte subtiri si celulele rosii care pur si simplu se inghesuiesc una in alta. Retentia de apa sau circulatia periferica proasta pot fi unele dintre cauzele cearcanelor, la fel ca si excesul de melanina.

Daca cearcanele sunt albastre, atunci e vorba de circulatia care nu merge bine in acea zona, daca sunt rosii vinetii atunci e vorba de vascularizarea intensa si hipertensiune, iar daca sunt cenusii inseamna ca persoana respectiva e anemica. Pe piata exista multe tratamente naturiste pentru estomparea cearcanelor. Daca ascunderea lor cu mult fond de ten nu va e pe plac trebuie sa luati in considerare aplicarea Crema Contur Ochi Anticearcan Catina Masline 30 ml, care se gaseste deja la toti furnizorii importanti de medicamente naturiste. Efectul cremei este vizibil la cateva zile dupa aplicari succesive, crema este tolerata foarte bine de ten si nu produce iritatii sau alte efecte adverse asupra ochilor. Crema este foarte hranitoare pentru tenul cu probleme, cearcanele dispar pentru ca pielea din zona respectiva se regenereaza. Epiderma este fortificata cu ajutorul catinei si maslinelor, vitamina E si A continute in aceasta crema fiind foarte benefice pentru piele. Ridurile dispar si ele, cearcanele se estompeaza treptat daca crema e aplicata cu regularitate, microcirculatia e imbunatatita, iar tesutul conjuctiv e consolidat. De asemenea cu Crema Contur Ochi Anticearcan Catina Masline 30 ml dispar si pungile de sub ochi care strica aspectul fizic al oricarei doamne sau domnisoare.

Aplicarile cu Crema Contur Ochi Anticearcan Catina Masline 30 ml se fac dimineata si seara, dar dupa ce s-a curatat bine fata cu substante care nu irita pielea si cu apa calduta. De preferat este sa se foloseasca lapte demachiant, care e mult mai prietenos cu tenul si nici nu usuca pielea. Produsul nu are parfum sau coloranti adaugati, iar mirosul si culoarea sunt cele ale catinei.

Experimente stiintifice reale care iti vor smulge cateva lacrimi de bucurie

Reglarea adulmecatului. Foarte multe mamifere mici au simturi mult mai dezvoltate decat ale omului. Stim deja ca animalele ne bat atunci cand e vorba de miros si de vedere si oamenii de stiinta isi doresc sa vada cat de departe pot ajunge necuvantatoarele in privinta pipaitului. La oameni, nervii sunt concentrati mai mult in anumite parti cum ar fi varfurile degetelor.

In aceste zone suntem mult mai sensibili decat animalele, aceasta sensibilitate permitandu-ne sa folosim uneltele pe masura ce specia umana a evoluat. Alte parti ale corpului, cum ar fi nasul nostru, au mai putini nervi. S-a descoperit ca iepurii au de pana la cinci ori mai multe terminatii nervoase pe milimetru in zona nasului decat aceeasi zona de la om. Densitatea nervilor nu are legatura neaparat cu sensibilitatea, asa ca cercetatorii japonezi au mers si mai departe cu investigatiile lor. In ianuarie 2015, oamenii de stiinta i-au indemnat pe cativa voluntari sa isi frece nasul de diferite suprafete, inclusiv lana, piele de caprioara, aluat proaspat framantat. Senzatiile lor au fost masurate cu ajutorul temperaturii corpului. Pentru ca la iepuri nu ai cum sa iei temperatura corpului, cercetatorii au gasit o cale mai ciudata de a lua temperatura pufosilor: i-au strans intre urechi si i-au pipait pe capusor sa vada cat de calduti erau.

Cum era de asteptat nasucul iepurasilor a fost mult mai puternic la reactii decat cel uman, diferenta fiind si mai mare decat anticipasera oamenii de stiinta. In continuare, ei au masura schimbarile din corpul uman cand subiectii se frecau cu nasul de blanita de iepuras. La randul lor, iepurii au fost urmariti in timp ce isi frecau nasul de pielea gatului oamenilor. La final, oamenii si iepurii au stat nas in nas vreme de cateva minute. Studiul si rezultatele sale au fost irelevante…

Inteligenta imbina placutul cu utilul

Tehnologia din ziua de azi iti permite extrem de multe lucruri si te lasa sa jonglezi atat de bine cu esteticul cat si cu practicul si sa ai in cele din urma, in viata, la locul de munca, in vacanta si oriunde ai merge, parte de momente frumoase. Un exemplu de tehnologie de acest tip, care imbina placutul cu utilul si care nu lipseste de nicaieri este tehnologia becurilor cu led, omniprezenta si tot mai indragita de catre utilizatorii casnici cat si industriali.

Unii recomanda acest bec led 5 w deoarece pretul este unul potrivit si puterea sa nu este deloc orbitoare, insa pentru cei care doresc mai multa lumina, variantele sunt destul de vaste. Becurile cu led pot fi folosite si ca lumina pentru plante, avand in vedere ca ele nu produc caldura iar lumina lor nu sufoca, prin urmare nici nu incalzesc incaparea. Utilitatea lor este insa cu atat mai mare cu cat alegem de exemplu, un sistem complex de iluminare, cum ar fi benzile cu led. Acestea pot orna foarte frumos o casa de Craciun sau de alte sarbatori si faptul ca nu produc o lumina orbitoare, ne ofera siguranta in camin, cat si utilizarea lor indelungata. De cele mai multe ori atunci cand avem nevoie de un dispozitiv de iluminare, noi, ca si oameni simpli care nu cunoastem avantajele tuturor surselor de iluminat, tindem sa facem cele mai ieftine alegeri, pentru ca ne gandim la buzunar.

Ideal ar fi insa sa ne gandim la o investitie pe termen lung, ceea ce poate sa fie reprezentata chiar de un bec led 5w si sa luam in calcul durata de viata cat si gradul de nocivitate sau raportul de calitate - pret. Iar daca avem sansa sa imbinam utilul cu placutul, atunci cu atat mai bine, deoarece rezultatele vor fi pe masura.

Tulburari ale somnului pe care ti-a dori sa le traiesti

Boala somnului „in avans” si „amanat”. Cei care sufera de aceasta boala sunt printre noi, cum spuneau pe vremuri celebrele Dosare X. Sunt bunicii nostri si copiii nostri, tinerii. In general, simptomatologia se observa la tineri, care au ceasul biologic de asa natura incat se duc la culcare un pic mai tarziu decat adultii. Bolnavii de aceasta afectiune pot sa stea vreo doua sau patru ore pana sa adoarma. Ca urmare, dimineata le va fi mult mai greu sa se scoale devreme, vor fi obositi si foarte iritati.

Telefoanele mobile sunt principalele vinovate pentru somnul foarte putin al tinerilor, la fel ca si activitatile foarte interactive de dinainte de culcare, cum ar fi jucatul pe PC, jocuri video cu actiune puternica. Si adultii peste 60 de ani au aceasta boala. De obicei, oamenii cu simptomele afectiunii se culca de la 6-8 PM si se trezesc la ora 1 AM-3AM, nu mai tarziu de 5AM. Si somnul din timpul zilei poate fi un semn al acestei boli. Apneea „centrala” din timpul somnului. Multi oameni habar nu au ca exista mai multe feluri de apnee care apare in somn. Cea mai des intalnita forma este OSA (obstructive sleep apnea) si apare atunci cand nu mai avem ce aer sa respiram si tindem sa ne sufocam. In cazul apneei centrale, creierul pur si simplu refuza sa dea comanda organismului sa respire si omul ajunge sa-si tina respiratia in somn ca si cum s-ar scufunda in ocean. Aceste manifestari apar mai ales la cei care au abuzat cu administrarea de medicamente sau la cei care se drogheaza, care au suferit accidente la cap sau au suferinte renale si cardiace.

Tratamentul bolii consta in atasarea unei masti conectata la un aparat care are grija sa dea mereu pacientului cantitatea de aer si oxigen necesara si sa reguleze ritmul respiratiei. Efectele secundare ale bolii includ obezitate, diabet, atacuri de cord, stop cardiac.

Cele mai bune idei de tratamente naturiste pentru ten

Pe masura ce inaintam in varsta sau din cauza produselor pline de chimicale aplicate zilnic pe fata tenul are de suferit si isi pierde din frumusetea din tinerete. Doamnele si domnisoarele stiu cel mai bine ce inseamna un ten cu aspect neingrijit si bolnav. Sezualitatea si atractia barbatilor pentru respectiva doamna pot scadea in intensitate, se pot isca diverse discutii, ajungandu-se pana la izolarea din cauza stimei de sine scazute.

Toate aceste neajunsuri se pot rezolva rapid cu tratamente naturiste pentru ten de ultima generatie. Spre deosebire de tratamentele clasice cu operatii sau medicamente de sinteza, tratamentele naturiste au grija de ten si ii refac structura perfecta apeland doar la substante naturale si bio care au o compozitie asemanatoare cu pielea. Puterea Naturii, magazin naturist online care se ocupa de comercializarea de produse obtinute din plante si extracte din plante bio, fara efecte adverse si adaosuri chimice, stie foarte bine cat de mult inseamna pentru femei tenul perfect sanatos si de aceea le-a propus doamnelor si domnisoarelor cateva tratamente naturiste pentru ten cu efecte garantate. Spre exemplu, se poate opta pentru o crema antirid cu galbenele si pantenol, plina de vitamine, prin intermediul careia se poate intarzia aparitia ridurilor si estomparea celor deja existente. Pielea va ramane catifelata, hidratata, senzatia de uscaciune va disparea, iar tenul va fi exact ca in tinerete.

Pentru o circulatie mai buna la nivelul pielii se poate folosi creama masaj revitalizanta cu ardei, care tonifiaza musculatura si tesuturile, contribuind semnificativ la disparitia ridurilor. Alta gama de tratamente naturiste pentru ten le include pe cele antiacneice, cel mai bun exemplu de pe Puterea Naturii fiind gelul antiacneic cu busuioc, special pentru un ten gras, plin de acnee si eruptii urate. Acest produs curata in profunzime porii infectati si inchisi, lasa fata curata si catifelata, fiind antiseptic si antiiflamator.

Pentru un tratament intensiv al tenului se recomanda masca film cu migdale si castraveti, care actioneaza direct asupra porilor, oferindu-va un ten stralucitor si plin de viata, fara celule moarte. Si pentru ca tratamentul sa fie complet, se poate aplica la final o spuma de curatare cu extract de Neem, care indeparteaza sebuumul si cosurile sau impuritatile de pe ten.

Clasice sau moderne? Ce tip de invitatii botez sunt cele mai bune pentru un eveniment reusit

Spre deosebire de nunta, unde invitatii sunt in general adulti, botezul implica prezenta printre invitati si a unor prichindei care vor anima atmosfera destinsa a serii de dupa crestinarea bebelusului. Tematica petrecerii de botez poate fi diferita de la caz la caz, insa exista un lucru comun oricarui tip de eveniment de acest fel: invitatii botez. Intr-o varietate de forme si cu un design care poate impresiona chiar si pe cel mai pretentios invitat, invitatiile sunt cheia prezentei la fericitul eveniment unui numar cat mai mare de oameni care se vor bucura alaturi de parinti.

Cand vine vorba de invitatii botez, exista mai multe variante pe care cuplul le poate alege, singura nota comuna fiind destinatia acestora: anuntarea evenimentelor si orelor la care se vor desfasura acestea. In trecut, parintii alegeau invitatii botez clasice, in plicuri clasice, cu datele principale ale zilei respective si numele parintilor, micutului, nasilor, cu texte clasice, fara nici un fel de glumite sau alte detalii. Singurul lor scop era cel informativ, cu atat mai mult cu cat nu stiai cum vor reactiona invitatii la primirea invitatiilor, daca gustau sau nu ideea din spatele unui eventual umor.

Invitatiile de acest fel au fost si sunt potrivite in cazul unor botezuri si petreceri botez care implica prezenta unor oameni cu o anumita tinuta morala, cu un anumit sistem de valori care nu poate fi pus la incercare de nici un fel de derapaje. De asemenea sunt bune si pentru cei care nu vor sa riste sa enerveze pe cineva si sa-si piarda din invitati-cu invitatii botez clasice se merge mereu la sigur, fara nicio teama. Cu timpul invitatiile de botez au devenit din ce in ce mai sofisticate, ideile tinerilor parinti din ce in ce mai ingenioase, asa ca firmele care se ocupa de productie s-au vazut nevoite sa actioneze in consecinta si sa isi dezvolte o gama variata de invitatii pentru botez moderne.

Ingenioase, iesite din comun, cu un design unic, invitatiile de botez moderne sunt caracterizate de nonconformism, creativitate si interactivitate. Sunt gandite special pentru cei mai tineri, textele sunt creative si ele, umorul e de baza, iar interactivitatea nu face decat sa adauge un plus de valoare mesajului transmis prin intermediul invitatiei. Invitatiile moderne sunt mai potrivite pentru petrecerile la care vin numai cupluri tinere, care stiu si apreciaza ideile creative.

Locuri exotice pe care le poti vizita din propriul fotoliu

Recifele de corali. Reciful de corali nu e chiar asa de spectaculos. Aceste paduri subacvatice hranesc mai bine de 25% din toate speciile prezente in oceane, sustinand biodiversitatea imensa care se gaseste sub apa. De obicei, reciful de corali e intalnit in apele tropicale si subtropicale. Cel mai faimos dintre ele, Marea Bariera de Corali, are peste 20.000 de ani in care a ajuns la forma pe care o admiram astazi. Insa nu de asta suntem noi toti asa de impresionati de acesti corali. Nu. Ii adoram pentru ca sunt foarte frumos colorati si pentru ca acolo se spune ca e casa protagonistului filmului deosebit de indragit Finding Nemo. In fiecare an peste 10 miliarde de dolari americani vin din turism indreptat spre aceasta zona, avand o valoare recreationala imensa. Partea neplacuta este ca, fara sa vrea, turistii contribuie la distrugerea acestei minuni a naturii. Multi rup corali pe post de suvenir si distrug astfel ceea ce natura a cladit in milioane de zile. Asa ca daca ajungeti vreodata sa vizitati Marea Bariera de Corali nu trebuie sa va atingeti de micile vietati pentru a permite si generatiilor viitoare sa le admire frumusetea. Ca sa va stapaniti pofta de a va uita si a vizita aceste minuni ale naturii puteti sa folositi oricare dintre stream-urile disponibile online.

Idei de amenajare pentru camera copiilor

Pentru a organiza camera unui copil, solutia trebuie sa se potriveasca nevoilor acestuia. Mobilierul si tipul de amenajare specifica adultilor nu se traduce bine in lumea copiilor. Usile pliante ale dulapurilor sau sertarele mari, de exemplu, nu sunt sigure pentru cei mici. Astfel, trebuie regandite toate dimensiunile si sistemele de depozitare, pentru a fi cat mai accesibile. Folosirea cosurilor sau a recipientelor deschise la nivelul pardoselii reprezinta o alternativa mult mai practica pentru camera copiilor.

Iata cateva idei pentru amenajarea unei camere destinata celor mici:

1. Accesibilitatea este o prioritate. Pentru a ajuta copiii sa se organizeze mai bine, este recomandata amplasarea mobilierului si a accesoriilor, la inaltimea lor. Debaraua, scaunele sau rafturile pentru haine vor fi folosite mai des si mai eficient, daca cei mici pot ajunge la ele cu usurinta.

2. Copiii apreciaza creativitatea. Multe dintre magazinele de hobby-uri si accesorii, vand aditivi pentru vopsele, care fac imaginile pictate pe pereti sa straluceasca in intuneric. Pictarea pe tavan a unei imagini cu luna si stele sau a unui peisaj din natura pe peretii camerei, vor incuraja obiceiul sanatos de odihna pe timp de noapte. Echipa de pictori profesionisti Ramian executa la comanda picturi pe pereti pentru camera copilului! Alegi pictura favorita si ei o executa cu profesionalism in maxim 7 zile.

3. Creeaza o atmosfera interactiva. Toti copiii sunt mici colectionari si este bine sa incurajam aceasta deprindere naturala. Desenele colorate sau cartile postale nu trebuie sa fie intotdeauna expuse intr-un loc anume. Ele pot fi agatate in fata unei ferestre sau prinse de un snur de-a lungul peretelui, pentru a crea, astfel, o atmosfera interactiva in spatiul de joaca al copiilor.

4. Iluminatul. Este bine ca amenajarea unei camere pentru copii sa includa mai multe tipuri de iluminare. Iluminatul general este o necesitate, dar la fel poate fi si o lampa pentru citit sau o lumina de veghe. Acest tip de iluminat faciliteaza o trecere mai usoara spre orele de noapte, sau ii poate ajuta pe cei mici sa gaseasca mai usor lucrurile pierdute, pe intuneric.

5. Schimbarile frecvente. Copiii se plictisesc repede. De aceea, este recomandata schimbarea cat mai frecventa a mediului in care isi desfasoara activitatile zilnice. Atunci cand revopsesti un dulap, spre exemplu, incurajeaza-i sa participe la realizarea noii transformari. Astfel, cei mici se vor identifica personal cu noile elemente.

6. Orientarea in spatiu. Uneori, copiii mici pot avea dificultati in a gasi lucrurile de care au nevoie. Poti folosi o imprimanta de calculator pentru a realiza etichete colorate, care sa indice locul fiecarui obiect. Imaginile desenate ale unei sosete, a unui tricou sau ale unei papusi pot ajuta semnificativ pe cei mici sa se orienteze mai bine.

Este calitatea optimizarii SEO influentata de pret?

Atunci cand se ia decizia apelarii la o firma pentru optimizare seo primul criteriu de departajare a posibilelor variante este pretul. Este necesar sa fim constienti ca firmele de optimizare seo pot solicita un pret optimizare seo destul de mare pentru o perioada mai lunga de timp. Daca vi se pare exagerat trebuie sa tineti cont de faptul ca optimizarea seo nu se reduce doar la aplicarea unor tactici si strategii pentru o saptamana sau doua, ci si la mentinerea website-ului in topul cautarilor printr-o optimizare permanenta.

Multe firme vor sa isi tina clientii cat mai mult timp alaturi de ei, insa clientii vor sa obtina avantaje in cat mai scurt timp. Ca sa nu mai ajungi sa negociezi la sange un pret optimizare seo care sa nu iti convina pana la urma, trebuie sa stii ca o optimizare seo foarte buna o poate face doar cel care se ocupa de acel site, proprietarul, pentru ca el stie exact ce vrea si ce intentioneaza sa obtina cu site-ul. Un SEO de calitate nu se reduce doar la un pret optimizare seo mare, ci si la oferirea de solutii practice pentru cresterea gradului de optimizare on-page si off-page, la continut generat de proprietar sau comandat de caliate si cu imagini bine optimizate, dar si cresterea numarului de conversii sau link building de calitate. Si firmele de SEO si proprietarul site-ului pot sa monitorizeze calitatea rezultatelor prin Google Webmaster Tools, pozitiile paginilor in motoarele de cautare.

Cat despre costurile reale ale unei campanii de optimizare SEO facuta printr-o firma profesionista, cu experienta, acestea sunt in functie de pachetul de servicii ales, de rapoarte, daca se ofera suport. Ideea este ca nu se depasesc valori de 500 de dolari pentru campanii seo obisnuite, dar se pot atinge si 2500 de dolari per proiect. Sunt de evitat firmele care isi bazeaza strategia doar pe directoare web si indexarea in ele, cel mai adesea automata-face foarte rau optimizarii.

Animale de companie

Unii oameni (de toate virstele si toate categoriile!) devin dependenti de animalele de companie, ciini sau o pisici, care sunt cele mai intilnite. Adoptarea unui astfel de specimen nu-i tocmai usoara si la indemina oricui. Animalele acestea au nevoie de multa dragoste si intelegere din partea omului. Cind te hotarasi sa adopti un animalut trebuie sa fii constient si de riscurile la care te expui: dezordine, par, mirosuri, boli, grija etc. De multe ori trebuie sa-ti rupi din timpul tau si sa i-l acorzi lui, fie scotindu-l la plimbare, ingrijindu-l, asigurindu-i medicamentatia necesara, acceptindu-i perioadele critice si multe altele. Dragostea pe care o ofera in schimb acopera toate aceste eforturi si-ti asigura confortul psihic de care ai nevoie. Bineinteles, trebuie luate in calcul boala sau moartea animalutului, care te pot adesea marca, existind, totusi, varianta adoptarii altui exemplar (a unui pui!), cu toate avantajele si dezavantajele aratate mai sus. Pitagora exprima plastic un adevar, vechi de cind lumea:”animalele impart cu noi privilegiul de a avea suflet.”