Pe Anvelopex ai cauciucuri ieftine si rezistente

Ieftin si bun nu exista. Aceasta zicala nu prea mai e de actualitate pe timp de criza economica, de vreme ce mai toti comerciantii incearca sa-si atraga clientii prin preturi intrate la apa. Cauciucuri ieftine de iarna, cele mai cautate in perioada dinaintea inceperii sezonului rece si in timpul sezonului, pentru inlocuirea celor uzate, sunt o raritate insa, la o cautare atenta, mai ales online, se pot gasi oferte foarte bune. Problema este ca intermediarii, furnizorii de cauciucuri ieftine sunt tentati sa le scumpeasca in preajma iernii, asa ca preturile incep sa nu mai fie pentru buzunarul fiecaruia.

Pe anvelopex.ro, magazin online care comercializeaza cele mai rezistente si mai ieftine cauciucuri de iarna sau de vara, all season, preturile vor fi mereu in limite suportabile, oferta va beneficia de reduceri si perioade de lichidari de stoc. Fiecare dintre cauciucuri ieftine are specificate clar, sub forma de infografie, eficienta consumului de combustil, zgomotul exterior si gradul de aderenta pe suprafata umeda. De exemplu, anvelopele de iarna de la anvelopex.ro ofera un plus de control si stabilitate pe gheata, zapada, carosabil umed, usor inghetat, au o structura a cauciucului speciala pentru a nu se intari, ceea ce pastreaza aderenta perfecta chiar si la -40 de grade Celsius. Modelele si striurile de pe suprafata lor evacueaza apa in lateralul anvelopei si intra puternic in zapada, permitand rulajul normal pe carosabil acoperit cu zapada. Foarte importanta e si presiunea, care trebuie verificata tot timpul iarna, pentru ca se pierde aer mai tot timpul cand temperaturile scad sub 0 grade Celsius-toate cauciucuri ieftine au presiunea echilibrata astfel incat rulajul sa fie perfect. Pentru toate anvelopele se asigura garantie de doi ani si livrare gratuita in Romania, daca sunt comandate minim patru anvelope.

Daca o comanda este gresita, ea se poate anula sau se poate modifica fara probleme, fiind necesar doar un telefon la departamentul de relatii cu clientii. Producatorii de renume care pot fi gasiti in oferta Anvelopex, peste 50 la numar, au servicii de garantie asigurate, de cea mai buna calitate, reteaua de parteneri fiind una extinsa si usor accesibila.

Prima tigara

In adolescenta cu totii facem anumite gesturi iesite din comun pentru a ne simti adulti. Eu am inceput sa fumez. O prietena mi-a dat o tigara sa incerc. M-am innecat cu fum si am inceput sa tusesc. Nu mi-a placut gustul, mi se parea o otrava curata. Am simtit cum se invarte pamantul cu mine. Relaxarea a aparut la cateva minute. Cu siguranta nu trebuia sa incerc acest viciu care nu are nici un beneficiu asupra sanatatii si care inseamna doar bani arsi pentru a iti strica sanatatea.

Prea mult zgomot si vecini galagiosi?

Cele mai bune investitii pe care le puteti face pentru familia dvs. sunt intr-o locuinta unde sa va puteti desfasura in voie si sa va simtiti bine indiferent de anotimp. O gradina plina cu flori sau cu gazon, unul sau doua etaje si spatiu de joaca pentru cei mici, lipsa vecinilor „de deasupra” si „de dedesubt”, acestea sunt doar cateva dintre avantajele locuitului la casa.

Insa pentru a scapa definitiv de galagia orasului casa ideala ar trebui sa fie amplasata si departe de oras, intr-o zona cu mult aer curat si cat mai multi copaci. Baneasa e una dintre cele mai bune zone de locuit din preajma Bucurestiului, asa ca nu ar strica daca ati incepe cautarile pentru o noua locuinta „la gri” sau „la rosu” in aceasta zona. cecasa.ro vine in intampinarea clientilor interesati cu cea mai buna oferta de case „la gri” sau „la rosu”, cu suprafata construita si suprafata teren de pana la 190 mp, respectiv 260 mp, si preturi mici, incepand cu doar 70.000 de euro. Pentru constructiile „la gri”, sunt incluse acoperisul, terasa, termosistemul, tamplaria din exterior si terenul. Daca se doresc finisaje interioare si amenajarea curtii se face un contract separat intre viitorul proprietar si cecasa.ro. Fiecare oferta de casa are si o schita detaliata a locuintei, poze reala sau simulari 2D ale casei finalizate, alegerea si cumpararea proprietatii facandu-se in deplina cunostinta de cauza.

Casele pot avea si pod mansardabil si etaj, pentru cine doreste si mai mult spatiu, accesul este foarte usor, drumul fiind pietruit, existand si posibilitatea includerii a doua locuri de parcare. Deoarece se afla in zona Baneasa Sisesti, la viitoarea dvs. casa cumparata de pe cecasa.ro se poate ajunge rapid pentru ca se afla in apropiera Soselei Jandarmeriei, celei de Centura si B-dului Ghe. Ionescu Sisesti si DN1. Toate casele vandute sunt anti-seismice, au o eficienta energetica foarte buna, gasindu-se in apropierea lacului si padurii Baneasa.

Practicand sportul din placere

Facand o plimbare prin parc am observat persoane care practica sportul din placere, persoane care se dau pe role, pe patine, pe bicicleta, care alearga pe alei special amenajate. Este incantator sa vezi persoane care sunt interesate de aspectul lor fizic, care se antreneaza. Sportul ne revigoreaza trupul si mintea, ne face mai puternici si mai armoniosi. Influenteaza atat starea de bine a corpului cat si echilibrul mental. Indifirent de sportul pe care il practica, cand vezi persoane practicand un sport , nu poti decat sa le admiri si sa iti doresti ca un numar cat mai mare de romani sa practice un sport. Ce simtim cand facem sport ? Cresterea energiei, eliberarea de stress, detensionare si relaxare. Se ard calorii si se elimina surplusul de grasime, ceea ce poate influenta pozitiv starea de bine a corpului uman. Cu totii ar trebui sa fim preocupati de sport, de o viata sanatoasa si de estetica trupurilor noastre, pentru ca ne poate aduce succes in viata personala si profesionala.

Datele pot fi recuperate usor de pe stick-uri si carduri de memorie

Pe vremuri, mergeam la un centru de copiere si printare cu un CD ce continea toate documentele de care aveam nevoie. Daca acesta era scris eronat, la viteze mari, exista o sansa foarte mare ca acesta sa nu poata fi citit de unitatea de citire a centrului de printare. Astazi, gratie stick-urilor USB si cardurilor de memorie, lucrurile sunt mult mai simple, rapide, comode, sigure.

Capacitatile de stocare sunt mult mai mari (de ordinul GB-ilor), informatia poate fi criptata si securizata prin algoritmi foarte avansati, iar protectia impotriva virusilor este asigurata de programe antivirus puternice. Insa tot mergand din centru in centru si tot lasand stickul sau cardul de memorie in custodia acestora, riscul virusarii si a compromiterii datelor de pe acestea este imens. O problema des intalnita poate fi si defectarea fizica a dispozituvului astfel incat acesta nu mai poate fi detectat de nici un calculator sau card de memorie. Pentru recuperari date de pe aceste medii de stocare cea mai simpla solutie e folosirea unui software special, insa asta nu garanteaza ca ajungeti la vreun rezultat, mai ales in cazul defectelor fizice. In cazul stick-ului USB, la un centru/laborator de recuperari date, asa cum este QUARTZ DATA RECOVERY (http://www.quartz.ro), cu peste 12 ani de experienta si sute de clienti multumiti, se pot recupera fisierele si folderele de pe stick-ul defect folosind tehnologii software daca mediul de stocare este accesat de calculator, sau, daca nu poate fi accesat, prin citirea continutului cip-urilor de memorie si refacerea algoritmului de stocare a datelor din memoriile flash. Informatiile sunt recuperate, dar timpul alocat recuperarii depinde foarte mult de cat de complexe sunt operatiunile.

La cardurile de memorie, problemele pot fi complexe, deoarece pot interveni erorile de formatare, cele legate de incompatibilitatea hardware sau de functionarea eronata a dispozitivelor in care sunt introduse. Daca informatiile nu sunt suprascrise, in laboratorul modern de recuperari date de la QUARTZ DATA RECOVERY, recuperarea informatiei este rapida si sigura, timpul de livrare a datelor fiind de optimizat la maxim.

In cazul in care cardul de memorie nu e vazut de dispozitivele pentru care a fost cumparat, recuperarea se va face prin citirea datelor in format brut, cu ajutorul cititoarelor flash, dupa care se ansambleaza simuland functionalitatea controlerului. Evaluarea primara e gratuita, garantia recuperarii datelor apartine laboratorului, iar rata de succes este de foarte mare aproape in orice situatie! Cititi mai multe pe http://www.recuperaridedate.ro.

Puteri neobisnuite date de mutatii genetice rare

Vedere clara sub apa. Multe animale au ochii ganditi de asa natura incat sa vada clar fie sub apa, fie in aer, nu in amandoua partile. Ochiul uman e proiectat sa vada foarte bine in aer. Daca incercati sa priviti ceva sub apa, veti constatata ca vedeti ca prin ceata. De ce? Pentru ca apa are aceeasi densitate ca si lichidele din interiorul ochiului, iar refractia luminii nu prea mai e posibila. Refractia mica este egala cu vederea ca prin ceata.

Totusi, un grup de oameni numiti Moken, pot vedea clar sub apa, chiar si la 22 de metri adancime. Moken isi petrec opt luni pe an, in fiecare an, in barci si case construite pe apa. Se reintorc pe uscat doar sa se aprovizioneze cu ce au nevoie si revin pe apa. Mancarea din apa si-o iau prin metode traditionale, fara fel de fel de costume de protectie, ochelari speciali sau alte lucruri. Copiii intra pur si simplu in apa si cauta la adancime mancare, crustacee, moluste. Ochii lor isi schimba forma sub apa pentru a putea sa vada clar si lumina sa fie refractata. Vederea subacvatica a copiilor Moken este de doua ori mai agera decat a copilasilor europeni. Abilitatea lor nu e unica, copiii europeni fiind invatati intr-o serie de teste sa isi foloseasca ochii la capacitate maxima sub apa… Oase foarte dense. Pe masura ce imbatranim oasele ne lasa, apare osteoporoza, ceea ce duce la pierderea masei si a densitatii acestora. Fracturi, solduri fisurate, coloana vertebrala greu de controlat, iata doar cateva efecte negative ale acestei boli necrutatoare. Dar nu toata lumea e asa de speriata de osteoporoza. Sunt in lumea asta niste oameni care se vindeca instant de osteoporoza sau nici macar nu ii dau o sansa sa se manifeste prin interventia secreta a unei mutatii genetice. Africanii au astfel de mutatii genetice: in loc sa aiba oase mai fragile pe masura ce inainteaza in viata, acestia incep sa le aiba din ce in ce mai dure.

Daca se mostenesc doua gene cu mutatii, atunci se poate ajunge si la moarte, la gigantism, deformari faciale. Daca insa numai o gena este mostenita, atunci oasele devin tari pe masura ce cresc si nu fac osteoporoza sau scleroza osoasa. Cercetarile recente au aratat ca mutatiile genetice pot fi replicate si folosite pentru a trata foarte usor osteoporoza sau alte boli ale sistemului osos.

Vrei invitatii de nunta happy?

Euforia si fericirea care insotesc cel mai important moment din viata unor tineri, nunta, trebuie sa fie transmise si invitatilor prin invitatii de nunta haioase, care sa-i indemne sa participe cu trup si suflet la bucuria imensa pe care o traiti si voi, viitorii soti.

Happycards.ro, magazinul online de invitatii de nunta cu oferta cea mai diversificata si cea mai creativa, s-a gandit foarte serios la acest aspect si a pus in vanzare peste 50 de modele diferite de invitatii de nunta haioase, cu personaje in ipostaze care smulg un zambet de pe buzele oricarui invitat, mai batran sau mai tanar. Recomandate mai ales la nuntile unde vor participa mai multi invitati tineri, invitatii de nunta haioase de la happycards.ro au un design foarte creativ, fie cu sub forma de casa, de plic sau de cutie, cu o cromatica vie, atragatoare, desene realizate pe carton de calitate, cu imprimeuri lucrate atent si o stralucire specifica, in ton cu zambetul de pe chipul mirilor. Depinzand de bugetul alocat invitatiilor si cat de creative se vor a fi, fiecare dintre invitatii de nunta poate fi personalizata, culorile pot fi schimbate, grafica poate fi ajustata in asa fel incat invitatia finala sa fie pe gustul mirilor si cel mai important, al invitatilor. Daca o parte din invitati sunt mai in varsta, se poate alege sa se trimita acestora invitatii clasice, disponibile tot pe happycards.ro, mai sobre si pe placul celor care nu tin pasul cu moda in materie de nunti. Solutii exista chiar si atunci cand, poate, invitatia-sablon de pe site nu este pe gustul mirilor, la fel cum nu sunt nici modificarile facute acesteia. Consultantii firmei pot discuta cu viitorii soti si ii pot sfatui ce sa aleaga, cum sa modifice, daca e cazul, si ce se poate face din punctul de vedere al firmei, in limita materialelor si metodelor de prelucrare folosite.

Preturile invitatiilor sunt foarte bune in comparatie cu alte firme care-si vand invitatiile online, livrarea este rapida, imediata dupa finalizarea numarului de invitatii de nunta solicitat, in trei zile lucratoare, prin curierat rapid. Returul e permis in maxim 10 zile, fara a exista deteriorari ale invitatiilor confectionate si trimise.

Cele mai vechi artefacte din lume

Cea mai veche reprezentare a formei umane. Venus din Hohle Fels este cea mai veche reprezentare umana care exista. Statueta de 40.000 de ani are 6 cm inaltime si e sculptata in fildes de mamut. Ca oricare alta reprezentare a lui Venus, si statueta prezinta o femeie cu sani si fese supradimensionate si o vulva masiva, iesita in evidenta. La fel, statueta nu are cap si are un inel sculptat pe umarul stang. Multe dintre aceste statuete erau un totem al fertilitatii, insa adevaratul lor sens nu este cunoscut. Statueta a fost gasita in Germania, in zona Hohle Fels, locul unde, de altfel, au fost gasite si cele mai vechi instrumente muzicale pana la noi descoperiri din 2012. Statueta a fost gasita la 3 metri adancime, in sase bucati, printre oase de animale si fildes. Grotele din Hohle Fels contin o gramada de probe ale ocupatiilor oamenilor preistorici, aici gasindu-se si figurina barbatului-leu. Sculptura are o vechime de 30.000-31.000 de ani, insa datarea cu carbon a scos la iveala ca vechimea sa ajunge pana la 40.000 de ani. Statueta este si o dovada a dezvoltarii cortexului pre-frontal.